Top 5: Cei mai frumoşi ochi

Un site american a realizat topul bărbaţilor cu cei mai frumoşi ochi din lume. Deşi concurenţa a fost destul de mare, s-a decis: actorul Jared Leto a reuşit să ocupe locul întâi, fiind urmat de Paul Newman.

1592 afișări
Imaginea articolului Top 5: Cei mai frumoşi ochi

Jared Leto

5. Paul Walker

Paul Walker a devenit foarte cunoscut în 2001 după ce a jucat în "The fast and the furious" alături de Vin Diesel, acesta fiind cel mai important rol al său.

 

4. Richard Gere

Richard Gere a fost unul dintre sex-simbolurile care s-a bucurat de succes în anii '80 şi începutul anilor '90. Actorul a jucat roluri de bărbaţi chipeşi în filme precum "Yankeii", "Ofiţer şi gentleman", "Frumuşica".

 

 

3. Wentworth Miller

Wentworth Miller a devenit celebru datorită rolului Michael Scofield din producţia "Prison Break". Interpretarea sa din acest film i-a adus o nominalizare pentru categoria „Best Actor in a Dramatic Series” la Globul de Aur, în 2005. Miller a apărut în 2005 în două videoclipuri ale cântăreţei Mariah Carey ("It's Like That" şi "We Belong Toghether"). Cel de-al doilea videoclip a fost numit pe site-ul Entertainment Weekly cel mai sexy videoclip din toate timpurile.

 

2. Paul Newman

Paul Newman a jucat în peste 70 de filme, a câştigat un Oscar în 1987 pentru "Culoarea banilor", dar şi premiul pentru cel mai bun actor la Cannes, în 1985, pentru "Lunga vară fierbinte". Newman a fost nominalizat de zece ori la premiile Oscar.

 

 

1. Jared Leto

În 1996 şi 1997 a fost ales în topul 50 ai celor mai frumoşi oameni ai lumii de către revista People. Este membru al formaţiei 30 Seconds To Mars. Trupa are până în prezent două albume: primul poarta numele trupei, iar al doilea este intitulat "A Beautiful Lie". Jared s-a ocupat şi de regia a trei videoclipuri lansate de formaţia sa. Este vorba despre "The Kill" ,"From Yesterday" şi "A Beautiful Lie". A fost logodit cu Cameron Diaz.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici