Topul "Agenţii Schimbării" în SUA - GALERIE FOTO

Barack Obama şi Bono de la U2 se află în fruntea unui top realizat de revista Rolling Stone, format din 100 de personalităţi pe care editorii revistei le consideră determinante pentru viitorul Americii.

16 afișări
Imaginea articolului Topul "Agenţii Schimbării" în SUA - GALERIE FOTO

Topul "Agenţii Schimbării" în SUA - GALERIE FOTO

Preşedintele american Barack Obama se află pe primul loc, fiind urmat de cofondatorii concernului Google, Larry Page şi Serghei Brin, şi de geniul din spatele companiei Apple, Steve Jobs. Bono, solistul trupei U2, s-a clasat pe a patra poziţie, cea mai înaltă ocupată de artiştii incluşi în top, Kanye West pe locul al şaptelea, M.I.A. pe poziţia a 11-a şi Lil Wayne pe locul al 19-lea.

În top 20 au fost incluşi şi politicianul şi ecologistul Al Gore, actriţa Tina Fey şi cineastul Judd Apatow. Trupa rock Arcade Fire a devansat alte formaţii în clasamentul alcătuit de celebra revistă muzicală, clasându-se înaintea celor de la Radiohead (locul 30) şi Nine Inch Nails (locul 46).

GALERIE FOTO Top 10 Agenţii Schimbării:

1. Preşedintele SUA Barack Obama

2. Larry Page şi Serghei Brin, cofondatorii concernului Google

3. Steve Jobs, director general al Apple

4. Bono, solistul trupei U2

5. Comicul Jon Stewart şi comentatorul politic Stephen Colbert

6. Congresmanul american Henry Waxman

7. Starul rap Kanye West

8. Actriţa Tina Fey

9. Rahm Emanuel, secretar general al Casei Albe

10. Scriitoarea şi editorialista Arianna Huffington

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici