TOPUL celor mai bune cântece ale anului 2014 - VIDEO

"Chandelier", interpretat de Sia, a fost desemnat cel mai bun cântec al anului 2014, într-un top realizat de editorii revistei Billboard, se arată într-un material publicat pe site-ul acesteia.

363 afișări
Imaginea articolului TOPUL celor mai bune cântece ale anului 2014 - VIDEO

TOPUL celor mai bune cântece ale anului 2014 - VIDEO

Podiumul este completat de cântecele "i", al lui Kendrick Lamar, şi "Take me to the church", interpretat de Hozier.

De asemenea, locul al patrulea a fost ocupat de piesa "Rather Be", cântată de Clean Bandit şi Jess Glynne, iar pe locul al cincilea s-a situat "Burnin' It Down", a lui Jason Aldean.

Topul este completat de melodia "2 On", de Tinashe featuring ScHoolboy Q, care a ocupat poziţia a şasea, şi "Flawless (Remix)", a lui Beyonce şi Nicki Minaj, pe locul al şaptelea.

Ultimele trei locuri ale topului realizat de Billboard sunt ocupate de melodiile "I Wanna Get Better", a celor de la Bleachers, "Black space", a lui Taylor Swift, şi "She looks so perfect", a celor de la 5 Seconds of Summer.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici