TOPUL celor mai elegante vedete din 2014 - FOTO

Cântăreaţa americană Taylor Swift, care a avut în acest an numeroase apariţii spectaculoase pe covorul roşu, ocupă primul loc în topul celor mai elegante vedete din 2014, potrivit unui clasament dezvăluit miercuri de editorii revistei People, informează Reuters.

1104 afișări
Imaginea articolului TOPUL celor mai elegante vedete din 2014 - FOTO

Taylor Swift (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Această listă anuală include 11 vedete care au impresionat prin ţinutele vestimentare pe care le-au afişat în acest an la diverse gale şi evenimente organizate de reprezentanţii industriei de divertisment.

Topul alcătuit de revista People este completat de actriţele Blake Lively, Diane Kruger, cântăreaţa Jennifer Lopez, actriţele Emma Stone, Lupita Nyong'o, Jessica Alba, cântăreaţa Rihanna, actriţa Emma Watson, actriţa Chloe Grace Moretz şi tânăra Kiernan Shipka, care s-a remarcat în serialul de televiziune "Mad Men".

În acest an, Taylor Swift, în vârstă de 24 de ani, a optat de obicei pentru rochii de bal mulate şi bluze scurte asortate cu fuste mini. Vedeta americană îşi descrie propriul stil vestimentar în cuvintele următoare: "Un stil feminin, care îţi dezvăluie picioarele, şi mereu schimbător".

În 2013, cea mai elegantă vedetă din lume a fost actriţa Kerry Washington, care nu mai apare însă şi în clasamentul din acest an.

Revista People a desemnat şi cele mai elegante cupluri de vedete din 2014, iar în acea listă apar cântăreţul John Legend şi modelul Chriss Teigen, cântăreţii de muzică country Blake Shelton şi Miranda Lambert şi prezentatorul TV Seth Meyers şi soţia sa, Alexi Ashe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici