Topul celor mai frumoase femei din lume - GALERIE FOTO

Actriţa americană Angelina Jolie a fost desemnată cea mai frumoasă femeie din lume, în urma unui sondaj online realizat de celebra revistă Vanity Fair, după ce a obţinut 58% din totalul voturilor exprimate.

2947 afișări
Imaginea articolului Topul celor mai frumoase femei din lume - GALERIE FOTO

Angelina Jolie este, pe lângă o actriţă celebră, şi ambasadoare a bunăvoinţei din partea ONU. Actriţa a primit trei premii Globul de Aur pentru "Gia", "George Wallace"şi "Tinereţe furată". De asemenea, Angelina Jolie a primit un premiu al Sindicatului Actorilor de Film pentru "Tinereţe furată", un premiu Oscar pentru "Tinereţe furată" şi a avut nominalizare la Oscar pentru “Changeling”. Jolie a mai avut două nominalizări la Emmy pentru "Gia" şi "George Wallace". (Mediafax Foto/AFP)

GALERIE FOTO

Pe locul al doilea, la mare distanţă, s-a plasat top modelul brazilian Gisele Bundchen, cu 9% din voturile exprimate.

Halle Berry, prima actriţă afro-americană din istorie care a câştigat un premiu Oscar pentru rol principal, în 2003, pentru prestaţia din filmul "Puterea dragostei", s-a situat pe poziţia a treia, cu 4% din voturi.

Pe locul patru se află, la egalitate, cu 3% di voturi: Bar Refaeli, Regina Rania a Iordaniei, Scarlett Johansson, Jennifer Connelly şi Penélope Cruz.

Pe locul cinci se află: Ziyi Zhang, Natalia Vodianova, Freida Pinto, Catherine Deneuve, Cate Blanchett şi Beyoncé, fiecare cu câte 2% din voturile exprimate.

Vezi şi:

Jennifer Aniston, cea mai sexy femeie de la Hollywood - GALEREI FOTO

Soţii şi iubite ale piloţilor de Formula 1 - GALERIE FOTO

Burlaci celebri - GALERIE FOTO

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici