Topul celor mai frumoşi bărbaţi din lume - GALERIE FOTO

Actorul britanic Robert Pattinson, interpretul vampirului din filmul "Amurg / Twilight", a fost desemnat cel mai frumos bărbat din lume de către cititorii revistei Vanity Fair, în urma sondajului organizat de site-ul oficial al acestei publicaţii.

6116 afișări
Imaginea articolului Topul celor mai frumoşi bărbaţi din lume - GALERIE FOTO

Actorul britanic Robert Pattinson (Imagine: MediafaxFoto/AFP)

GALERIE FOTO

Actorul britanic, în vârstă de 23 de ani, a cunoscut o ascensiune explozivă pe scena internaţională în 2008, odată cu rolul vampirului Edward Cullen din filmul "Amurg / Twilight", care a avut încasări de 382 de milioane de dolari pe plan mondial.

Devenit un adevărat star internaţional, Robert Pattinson este admirat de milioane de femei din lumea întreagă. Cu toate acestea, presa internaţională a scris că actorul britanic are o relaţie de mai multă vreme cu Bella, partenera sa din filmul "Amurg", actriţa Kristen Stewart.

În urma acestui sondaj, Robert Pattinson s-a clasat pe prima poziţie, cu 51% din totalul voturilor exprimate.

Pe poziţia a doua s-a clasat jucătorul de polo argentinian Nacho Figueras, cu 15% din voturi.

Podiumul a fost completat de actorul Brad Pitt, care a obţinut 12% din totalul voturilor.

Brad Pitt a ţinut prima pagină a presei internaţionale, odată cu apariţia zvonului despre iminenta căsătorie a actorului cu celebra sa parteneră de viaţă, actriţa Angelina Jolie. Deocamdată, cuplul nu a confirmat această informaţie. Angelina Jolie şi Brad Pitt sunt consideraţi a fi unul dintre cele mai solide cupluri de la Hollywood, în ciuda faptului că nu sunt căsătoriţi. Cei doi au în prezent şase copii, dintre care trei sunt adoptaţi - Maddox, în vârstă de şase ani, născut în Cambodgia, Pax, în vârstă de patru ani, născut în Vietnam, şi Zahara, în vârstă de trei ani, născută în Etiopia. În afară de gemenii Knox Leon şi Vivienne Marcheline, născuţi pe 12 iulie, anul trecut, la Nisa, în Franţa, Angelina Jolie şi Brad Pitt mai au o fiică biologică, Shiloh, născută în Namibia, în 2006.

Pe locul patru al acestui sondaj s-a clasat actorul american Johnny Depp, care a obţinut 7% din totalul numărului de voturi.

Johnny Depp a jucat în filme precum "Edward - Mâini de Foarfecă/ Edward Scissorhands" (1990) şi "Don Juan de Marco" (1995). Recent, el a devenit foarte popular datorită rolului lui Jack Sparrow din seria "Piraţii din Caraibe", partitură pentru care, a mărturisit acesta, s-a inspirat din personalitatea chitaristului Keith Richards, al trupei Rolling Stones.

Deşi Depp a fost nominalizat de trei ori la premiile Oscar, acesta nu a reuşit până în prezent să obţină nicio distincţie din partea Academiei americane de film. Însă, el a reuşit să obţină un Glob de Aur pentru rolul unui frizer sadic din "Sweeney Todd - Bărbierul diabolic din Fleet Street", în 2008.

De asemenea, la începutul lui iunie 2007, Johnny Depp a câştigat două premii MTV Movie, pentru cel mai bun rol de comedie ("Piraţii din Caraibe: La capătul lumii") şi cel mai bun personaj negativ ("Sweeney Todd - Bărbierul diabolic din Fleet Street").

Johnny Depp are o relaţie cu cântăreaţa franceză Vanessa Paradis. Cele două vedete formează un cuplu de 11 ani şi au spus întotdeauna că nu au nevoie să-şi legalizeze relaţia, însă cântăreaţa franceză a spus că este gata să facă acest pas. Depp, în vârstă de 44 de ani, şi Vanessa Paradis, în vârstă de 35 de ani, au doi copii, Lily-Rose, în vârstă de 9 ani, şi Jack, în vârstă de 6 ani.

Actorul britanic Clive Owen ocupă poziţia a cincea a acestui clasament după ce a aobţinut 3% din totalul voturilor exprimate.

De la debutul său în filmul "Crupierul", Clive Owen a devenit un actor foarte solicitat şi a colaborat cu regizori mari, precum Alfonso Cuaron ("Copiii tatălui" şi "Fără control"), Spike Lee ("Omul din Interior"), Robert Rodriguez şi Quentin Tarantino ("Sin City").

A câştigat un premiu Globul de Aur şi a obţinut o nominalizare la premiile Oscar pentru rolul din filmul "Closer/ Ispita".

Owen a jucat în filmul "Shoot 'Em Up" şi în continuarea lungmetrajului "Elizabeth", "The Golden Age", alături de actriţa Cate Blanchett.

Owen apare şi pe afişul coproducţiei germano-engleze "The International", în regia lui Tom Tynkwer, alături de Naomi Watts.

La acest sondaj au votat peste 270.000 de cititori ai revistei Vanity Fair.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici