Topul celor mai influenţi oameni din lume - GALERIE FOTO

Bono, solistul trupei irlandeze U2, soţii Michelle şi Barack Obama şi Nicolas Sarkozy au fost incluşi în topul 100 al celor mai influenţi oameni din lume, alcătuit anual de publicaţia Time, informează accesshollywood.com.

88 afișări
Imaginea articolului Topul celor mai influenţi oameni din lume - GALERIE FOTO

Bono - U2 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

GALERIE FOTO

"Nu este vorba despre un clasamentt al celor mai puternici, celor mai fascinanţi, ci de unul al celor mai influenţi", explică directorul redacţiei, Rick Stengel. "Sunt cercetători, filosofi, preşedinţi, artişti, vizionari, care îşi folosesc ideile şi acţiunile pentru a transforma lumea şi a influenţa foarte mulţi oameni", scrie Time.

Prezentatorii de televiziune Oprah Winfrey şi Jay Leno, jucătorul de golf Tiger Woods, actorii Brad Pitt şi George Clooney se află şi ei pe această listă.

Referindu-se la includerea actorului George Clooney pe această listă, Bono a amintit numeroasele acţiuni umanitare pe care actorul american le-a organizat în beneficiul refugiaţilor din Darfour, rockerul irlandez spunând că această criză umanitară reprezintă "un afront adus lucrurilor în care credem".

În schimb, actriţa Claire Danes, partenera lui Zac Efron din filmul "Me and Orson Welles", a apreciat că includerea tânărului în vârstă de 21 de ani în această listă prestigioasă se datorează faptului că acesta este "un actor de o mare subtilitate şi vulnerabilitate", dar, totodată, şi un "mare artist".

Printre celelalte celebrităţi incluse în topul Time s-au aflat cele cinci actriţe din producţia "The View": Whoopi Goldberg, Barbara Walters, Elisabeth Hasselbeck, Sherri Shepherd şi Joy Behar.

Kate Winslet, care în februarie a câştigat un premiu Oscar pentru rolul din filmul "Cititorul", şi Tina Fey, recompensată cu două Globuri de Aur, în 2008 şi 2009, pentru rolul ei din serialul "30 Rock", au fost incluse şi ele în acest top al celor mai influenţi 100 de oameni din lume.

Alături de aceştia, în Top 100 mai figurează actorii Tom Hanks şi Penelope Cruz, politicienii Sarah Palin, Hillary Clinton şi Gordon Brown, scriitoarea britanică J. K. Rowling, autoarea seriei de romane "Harry Potter", dar şi creatoarea de modă Stella McCartney şi Biz Stone şi Evan Williams, creatorii platformei Twitter.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici