Topul celor mai scumpe 5 beri din lume

Berea este una dintre cele mai vechi băuturi pentru bărbaţi. Aceasta a apărut acum aproximativ 6.000 de ani, iar potrivit studiilor provine cel mai probabil de la pâine care s-a udat şi a început să fermenteze.

25 afișări
Imaginea articolului Topul celor mai scumpe 5 beri din lume

Topul celor mai scumpe 5 beri din lume (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În urmă cu 5.000 de ani în perioada faraonilor, în Egipt, berea era un aliment important în dieta zilnică. În prezent, aceasta este una dintre cele mai apreciate băuturi. În timp ce anumite persoane preferă să bea bere cu puţin alcool şi mai puţin scumpă, sunt, la fel ca şi în cazul vinurilor, adevăraţi experţi în degustarea berii, potrivit most-expensive.net. Printre cele mai scumpe beri din lume se găseşte o sticlă de bere care are 12 litri şi costă 1.000 de dolari şi o alta care se serveşte în sticle ciudate, care sunt îmbrăcate în veveriţe împăiate.

Citeşte mai multe despre cele mai scumpe beri din lume www.businessmagazin.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici