Tori Spelling, spitalizată din cauza unor dureri abdominale severe

Tori Spelling a fost spitalizată, miercuri, din cauza unor dureri abdominale severe, în aceeaşi clinică din Los Angeles în care actriţa americană a fost internată, pentru câteva ore, cu două zile înainte, din acelaşi motiv, informează femalefirst.co.uk.

51 afișări
Imaginea articolului Tori Spelling, spitalizată din cauza unor dureri abdominale severe

Tori Spelling, spitalizată din cauza unor dureri abdominale severe (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Purtătorul de cuvânt al actriţei a declarat: "Tori s-a dus la spital, noaptea trecută (marţi, n.r.), acuzând dureri abdominale. Medicii au externat-o, dar ea nu s-a simţit bine astăzi (miercuri, n.r.) şi s-a dus din nou la spital, pentru a face câteva analize suplimentare".

Dean McDermott, soţul actriţei, a declarat că este extrem de îngrijorat de starea de sănătate a soţiei sale.

El s-a conectat pe Twitter pentru a-i asigura pe fanii soţiei sale că medicii fac tot ce este posibil pentru a o ajuta pe Tori Spelling: "T. este în spital acum, din cauza unor dureri de stomac severe. Încercăm să o facem să se simtă mai bine. Vă voi ţine la curent. Bateria telefonului se descarcă".

În următorul mesaj pe Twitter, Dean McDermott a relatat: "Tocmai am ieşit din spital. După o serie de teste, nu avem un răspuns concludent. Încă se simte foarte rău. Sperăm că totul va trece cât mai repede. Ea are dureri mari".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici