Tradiţionala noapte de beţie înainte de Crăciun. Ipostazele în care au fost surprinse englezoaicele de Mad Friday. FOTO

Ultima vineri înainte de Crăciun, cunoscută în Marea Britanie şi ca Mad Friday, este noaptea în care au loc majoritatea petrecerilor de la locul de muncă, dar a devenit celebră mai ales pentru cantităţile uriaşe de alcool consumate până la inconştienţă, relatează Daily Mail.

16881 afișări
Imaginea articolului Tradiţionala noapte de beţie înainte de Crăciun. Ipostazele în care au fost surprinse englezoaicele de Mad Friday. FOTO

Sursa: Profimediaimages

Majoritatea britanicilor care au ieşit pe străzi vineri noaptea aveau în plan o noapte de neuitat şi să se distreze alături de prieteni şi de colegii de muncă. Totuşi, pe măsură ce valurile de alcool i-au cuprins pe englezi, Mad Friday parcă s-a transformat într-o întrecere a celui sau celei care va ajunge în cel mai avansat stadiu de beţie. Imaginile surprinse rămân mărturie pentru cele întâmplate, spre ghinionul unora dintre cei imortalizaţi în ipostaze pe care cel mai probabil nu le-ar arăta nepoţilor.

 

Englezii nu au ratat nici anul acesta tradiţionala noapte de beţie, zorii zilei de sâmbătă găsindu-i în locuri şi poziţii cât se poate de neobişnuite, asta în cazul în care poliţia sau medicii nu au fost nevoiţi să intervină în cursul nopţii, relatează Daily Mail

 

 

 
Din fotografii, se pare că englezoaicele s-au distrat cel mai tare, acestea venind aranjate în ciuda temperaturilor scăzute şi ajungând în situaţii nu la fel de elegante, spre amuzamentul trecătorilor şi îngrijorarea echipajelor mobilizate pentru a asigura buna desfăşurare a celebrei nopţi.
 
 
 
Sursă foto: Profimedia

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici