TRAGEDIE la filmările pentru un lungmetraj cu Bruce Willis: Un pompier a murit, iar alte cinci persoane au fost rănite | FOTO, VIDEO

Un pompier a murit şi alte cinci persoane au fost rănite în urma unui incendiu produs pe platouri la filmările pentru cel mai nou lungmetraj în care joacă Bruce Willis şi Edward Norton, "Motherless Brooklyn", potrivit tmz.com.

2801 afișări
Imaginea articolului TRAGEDIE la filmările pentru un lungmetraj cu Bruce Willis: Un pompier a murit, iar alte cinci persoane au fost rănite | FOTO, VIDEO

TRAGEDIE la filmările pentru un lungmetraj cu Bruce Willis: Un pompier a murit, iar alte cinci persoane au fost rănite | FOTO, VIDEO

Incendiul a avut loc în noaptea de joi spre vineri, în clădirea din Harlem, New York, unde aveau loc filmările pentru cel mai recent lungmetraj regizat de Norton.

Focul a pornit de la subsolul clădirii. 200 de pompieri, cu 44 de maşini speciale, au venit să stingă incendiul, locatarii clădirii şi membrii echipei de filmare fiind evacuaţi imediat.

Scris şi regizat de Edward Norton, nominalizat la trei premii Oscar, filmul "Motherless Brooklyn" este programat pentru lansare în 2019.

În film mai joacă Bobby Cannavale, Alec Baldwin, Willem Dafoe şi Leslie Mann, printre alţii.

Potrivit imdb.com, acţiunea filmului are loc în anii 1950, în New York, unde Lionel Essrog, un detectiv privat singuratic suferind de sindromul Tourette, trebuie să afle cine l-a asasinat pe mentorul şi unicul său prieten, Frank Minna.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici