Traian Băsescu, Scorpions, Chris Norman şi Iris, aşteptaţi la Zilele Craiovei

Preşedintele Traian Băsescu este aşteptat să participe la Zilele Craiovei, festival organizat între 19 şi 26 octombrie, pentru care Primăria a alocat în jur de două milioane de lei, la eveniment fiind aşteptaţi, printre alţii, Scorpions, Chris Norman, Iris, Voltaj şi Holograf.

79 afișări
Imaginea articolului Traian Băsescu, Scorpions, Chris Norman şi Iris, aşteptaţi la Zilele Craiovei

Traian Băsescu, Scorpions, Chris Norman şi Iris, aşteptaţi la Zilele Craiovei (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Primarul Antonie Solomon a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că la ediţia din acest an a Zilelor Craiovei sunt aşteptate să concerteze formaţii cunoscute din România şi din străinătate.

"Ediţia din acest an a Zilelor Craiovei va fi cea mai spectaculoasă din cele care s-au derulat pe parcursul ultimilor 12 ani. Spun asta când mă gândesc ce trupe vor concerta, trupe româneşti, şi amintesc Iris, Voltaj, Ştefan Bănică jr., Holograf, vor fi prezente şi trupe din străinătate", a declarat primarul Craiovei.

Solomon susţine că, în aceste zile, se negociază un contract cu formaţia Scorpions.

"Se negociază şi va fi prezentă cu siguranţă formaţia Scorpions, o formaţie ce nu mai trebuie prezentată niciunui craiovean. Va fi Chris Norman, solistul formaţiei Smokie, dar şi alte surprize pe care nu le pot dezvălui acum", a mai spus Solomon.

Edilul-şef al Craiovei declară că la festivităţile din acest an este aşteptat să vină şi preşedintele Traian Băsescu, căruia i-a transmis deja o invitaţie.

"Ieri (marţi - n. r.), am avut o discuţie cu domnul preşedinte Traian Băsescu. În urma invitaţiei pe care i-am făcut-o pentru a participa la «Zilele Craiovei», printre altele, domnia sa mi-a spus să-i trimit programul zilelor de 19 şi 26 octombrie, adică cele două duminici, în restul săptămânii fiind plecat în China două zile şi în Siria două zile. Avem promisiuni certe că va fi ori pe 19 octombrie, la deschidere, ori pe 26 octombrie, la încheierea acestui festival", a spus Solomon.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici