Trăistariu: Solistul Hotel FM a cântat foarte bine, dar România a avut un minus la capitolul show

Mihai Trăistariu a declarat duminică, pentru MEDIAFAX, că solistul trupei Hotel FM, reprezentanta României în finala Eurovision, a cântat foarte bine şi nu i se poate reproşa nimic, însă minusul a fost la capitolul show, unde TVR nu s-a implicat suficient pentru a ajuta prestaţia artiştilor români.

254 afișări
Imaginea articolului Trăistariu: Solistul Hotel FM a cântat foarte bine, dar România a avut un minus la capitolul show

Trăistariu: Solistul Hotel FM a cântat foarte bine, dar România a avut un minus la capitolul show (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

Mihai Trăistariu, care la Eurovision 2006 s-a clasat pe locul al patrulea, obţinând atunci cel mai mare punctaj din istoria României - 172 de puncte, spune că a stat "cu sufletul la gură" la finala Eurovision 2011 de sâmbătă seara.

Trupa Hotel FM, reprezentanta României la Eurovision 2011, s-a clasat pe poziţia 16-17, la egalitate cu Rusia, în concursul a cărui finală a avut loc, sâmbătă seară, la Düsseldorf Arena din Germania, în timp ce reprezentanţii Azerbaidjanului, Ell & Nikki, au câştigat competiţia.

"Am stat cu sufletul la gură, mi s-a părut un spectacol foarte bun, Germania a făcut un show extraordinar, dar nu mi-au plăcut câştigătorii, mi s-a părut că au ieşit pur accidental pe primul loc", a spus Mihai Trăistariu.

Despre reprezentanţii României, Mihai Trăistariu spune că au cântat foarte bine, însă show-ul lor nu a fost deloc spectaculos.

"Nu-mi dau seama de ce numai României i se întâmplă ca în fiecare an să aibă un minus la capitolul show. Aşa am avut şi eu ghinionul la capitolul show, nu am avut nimic care să te dea pe spate. Am senzaţia că este o problemă în TVR. Nu cred că dacă se preocupau un pic nu ar fi avut ceva pe fundal. Am simţit o lene şi o lipsă de preocupare la capitolul ăsta. Nu cred că nu se mai putea interveni în fundal. A fost un singur pian pe scenă, care nu mai e ceva ieşit din comun. Trebuia găsit ceva. Dar solistul a cântat foarte bine şi nu i se poat reproşa nimic, dar dacă nu au fost susţinuţi...", a spus Mihai Trăistariu.

El a precizat că reprezentanţii Republicii Moldova - trupa Zdob şi Zdub - i-au plăcut mai mult, chiar dacă piesa lor, "So Lucky", nu i-a spus nimic. "Piesa lor nu mi-a plăcut, mi s-a părut mai ştearsă, dar au avut un spectacol mai bun ca al nostru. Spre exemplu căciulile lor spectaculase se găseau pe fundal. La noi a fost gol, pe noi nu ne-a ajutat fundalul, decorul, dansatorii, nu a fost nimic spectaculos la capitolul show", a spus Mihai Trăistariu.

Cântăreţul a spus că vrea să mai încerce să participe o dată la Eurovision, dar îi este "teamă" să mai fie reprezentantul României în această competiţie. "Eu vreau să mai încerc o dată la Eurovision dar mi-e teamă să mai încerc pentru România, pentru că nu mai vreau să fiu singur pe scenă, să nu fiu susţinut. Am de gând să merg pentru altă ţară", a afirmat Mihai Trăistariu.

Artistul nu a spus pentru ce ţară ar vrea să participe la Eurovision, însă a precizat: "Moldova s-a preocupat mult mai mult, cu toată lipsa lor de finanţe. Noi avem mai multe finanţe, dar ei sunt mai artişti".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici