Trash Fashion - un nou nume confirmat la UnderLondon Fest (Video)

Cea de-a cincea ediţie UnderLondon va aduce în România, alături de Robots In Disguise, una dintre cele mai excentrice trupe din aria new-rave a dance-rock-ului underground din Marea Britanie - trupa Trash Fashion, care va concerta la Bucureşti, pe 13 noiembrie, şi la Timişoara, pe 14 ale lunii.

12 afișări
Imaginea articolului Trash Fashion - un nou nume confirmat la UnderLondon Fest (Video)

Trash Fashion - un nou nume confirmat la UnderLondon Fest

Considerată de revista New Musical Express "revelaţia anului 2008", Trash Fashion şi-a trecut deja în CV concerte susţinute în Marea Britanie, SUA, Germania, Franţa, Rusia, Cehia, Norvegia, Danemarca, Italia şi Olanda, informează organizatorii evenimentului, Emag!c Entertainment.

De asemenea, cei patru membri ai trupei Trash Fashion - Jet Storm (voce, clape), Mason Storm (voce, chitara), Bam Bam (tobe), Jimbo Ready (bass) - au avut privilegiul de a fi aleşi ca opening act pentru concertul Faithless din Birmingham.

Trash Fashion a lansat în luna septembrie single-ul "Night of Error", extras de pe primul ei album, intitulat "Night of Terror".

Cu un sound încărcat de nuanţe Daft Punk, noul single este descris de către solistul Jet Storm ca o îmbinare a tuturor influenţelor ce caracterizează stilul Trash Fashion: "de la filonul muzicii pop a anilor `80, reprezentat de staruri ca Michael Jackson sau Duran Duran, până la extravaganţa muzicii franceze, având drept eşaloane convingătoare Justice şi Digitalism, şi la vibe-ul actual de sonorităţi distorsionate bass-heavy al unor artişti ca Bryon Cox şi Diplo".

După ce începutul anului 2008 le-a adus membrilor Trash Fashion o serie de show-uri incandescente pe scenele festivalurilor SXSW (US), Tignes (Franţa) şi Bigues (Spania), trupa pregăteşte, după lansarea albumului, un turneu internaţional, care o va aduce şi în România, la UnderLondon Fest.

Trash Fashion - "Mom & Daddy"

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici