Trei DOAMNE secretar de stat: Hillary Clinton, Colin Powell şi Madeleine Albright, în "Madam Secretary" | VIDEO

Trei foşti secretari de stat americani, Hillary Clinton, Colin Powell şi Madeleine Albright, vor apărea, în toamnă, în serialul "Madame Secretary", a anunţat reţeaua de televiziune americană CBS, citată de Reuters.

435 afișări
Imaginea articolului Trei DOAMNE secretar de stat: Hillary Clinton, Colin Powell şi Madeleine Albright, în "Madam Secretary" | VIDEO

Trei DOAMNE secretar de stat: Hillary Clinton, Colin Powell şi Madeleine Albright, în "Madam Secretary" | VIDEO

Hillary Clinton, Colin Powell şi Madeleine Albright au filmat deja scenele în care au întâlniri cu personajul fictiv Elizabeth McCord, secretar de stat interpretat de Tea Leoni.

Personajul din serial cere sfaturi cunoscuţilor politicieni care au ocupat în trecut funcţia sa.

Serialul a fost lansat în anul 2014, urmând ca, în luna octombrie, să fie difuzat cel de-al cincilea sezon.

Madeleine Albright a fost prima femeie secretar de stat al SUA, activând în perioada 1997 - 2001, în timpul preşedinţiei lui Bill Clinton, iar Colin Powell, a fost, între anii 2001 - 2005, în timpul mandatului lui George W. Bush, prima persoană de culoare care a deţinut această funcţie.

Hillary Clinton, fostă primă doamnă a SUA în perioada 1993 - 2001, a fost secretar de stat în perioada 2009 - 2013.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici