Trei poliţişti au considerat că un protest este ocazia ideală pentru a bate pe cineva. Şi-au ales, însă, ţinta nepotrivită

Trei poliţişti din oraşul american St. Louis au considerat că un protest este ocazia ideală pentru a-şi satisface pofta de a bate pe cineva. Din nefericire pentru ei, persoana aleasă s-a dovedit a fi un detectiv sub acoperire.

34111 afișări
Imaginea articolului Trei poliţişti au considerat că un protest este ocazia ideală pentru a bate pe cineva. Şi-au ales, însă, ţinta nepotrivită

Trei poliţişti au considerat că un prtotest este ocazia ideală pentru a bate pe cineva. Şi-au ales, însă, ţinta nepotrivită

Aceştia l-au agresat, la un protest, pe detectiv în data de 17 septembrie, potrivit BuzzFeed News. Dustin Boone (35 de ani), Randy Hays (31) şi Christopher Myers (27) au fost suspendaţi din funcţii, fără plată, până când ancheta va fi finalizată.

Cei trei l-au reţinut, în mulţime, pe „L.H.”, un detectiv sub acoperire cu vechime de 22 de ani. Acesta era îmbrăcat ca un protestatar. Poliţiştii l-au lovit pe bărbat, cu pumnii şi un baston de cauciuc, deşi nu s-a opus reţinerii. Mai mult, Myers i-a distrus acestuia telefonul mobil.

După ce detectivul le-a arătat legitimaţia, cei trei au încercat să îşi ascundă acţiunile. Au încercat să îl convingă pe detectiv să nu depună plângere, iar ulterior au minţit anchetatorii FBI care au preluat cazul. Mai mult, s-au întâlnit cu potenţial martori pentru a încerca să-i convingă să nu depună mărturie.

Şeful poliţiei din St. Louis a condamnat faptele celor trei poliţişti şi a declarat că se aşteaptă ca forţele de ordine să respecte legea, aşa cum au jurat să o facă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici