Trendurile în tunsoare şi culoare pentru 2019, prezentate de Adrian Perjovschi la “Change is fame” | VIDEO

Hairstylist-ul Adrian Perjovschi a prezentat miercuri, 26 septembrie, la Aristocrat Events Hall, intr-un show inedit, aliniat la standarde internationale, trendurile anului 2019 in tunsoare si culoare.

1460 afișări
Imaginea articolului Trendurile în tunsoare şi culoare pentru 2019, prezentate de Adrian Perjovschi la “Change is fame” | VIDEO

Trendurile în tunsoare şi culoare pentru 2018, prezentate de Adrian Perjovschi la “Change is fame” | VIDEO

“Change is fame”, un eveniment memorabil, a fost organizat chiar de ziua de nastere a hairstylist-ului.

“Mi-am dorit de foarte mult timp un astfel de show si ma bucur ca am reusit. A fost o mare provocare! Am muncit cu totii enorm in ultímele luni, sunt tare mandru de echipa mea si promitem sa surprindem in continuare.”

Adrian Perjovschi si echipa Jovsky Studio au pregatit o seara plina de culori originale, tunsori excentrice si styling-uri avangardiste. Invitatii au avut ocazia sa descopere trendurile in materie de culoare si tunsoare prin 23 de modele feminine si masculine care au stralucit in pasi de dans. „Anul acesta Change is Fame! Indrazneste! Surprinde!”, spune Adrian Perjovschi.

Gazda evenimentului a fost proaspata mamica Adelina Pestritu care este si o foarte buna prietena a hairstylist-ulului, iar invitatul special a fost coregraful Rengle care si-a pus semnatura pe momentele artistice din show.

Alaturi de Adrian au fost colegii, prietenii, familia, l-au sustinut, incurajat si sarbatorit. Adela Popescu, Amna, Raluca Tanase, Raluca Arvat,Ioana Scarlatescu, Cristina Siscanu, Criss, Ana Maria Branza au fost alaturi de Adrian in aceasta zi de sarbatoare, iar artistului i s-a pregatit si o mare surpriza.

In ceea ce priveste trendurile de culoare pentru 2019, hairstylist-ul recomanda: „Se poarta culorile calde, de toamna, maro, aramiu, roscat, iar  galben-ul este in mare voga. Se poarta suvitele pastel, blondurile platinate, cu reflexe pastel, balayage-ul se poarta in continuare. Daca esti mai indrazneata poti opta pentru culori mai aprinse, mai puternice, vibrante si acestea iti contureaza mult mai bine personalitatea. Daca vrei sa alegi un look mai cuminte, natural, ai o gama larga de nuante atragatoare, dar care sunt oricum speciale datorita reflexelor lor. Pentru maro avem reflexe de mocca, pentru blond avem reflexe de bronz si caramel.”

Despre tunsorile care vor atrage toate privirile in noul sezon, Adrian Perjovschi spune: „Tunsoare pixie este vedeta! Daca esti curajoasa, incearca pixie! Daca nu, ai o gama varianta de tunsori de la mediu spre lung, combinatii de tunsori geometrice de bob sau foarte texturizate. Parul lung se poarta in continuare si merge pe drept sau in scari si il poti accesoriza cu un breton.”

Pentru cele 23 de modele care au defilat intr-un show plin de culoare, echipa Jovsky Studio a realizat hairstyling-ul, machiajul a fost creat de o echipa intreaga de make-up artisti: Andra Manea, Madda Petcu, Denisa Dumitru, Dana Petrina si Iulia Ficu, iar Iolanda Mutu s-a ocupat de outfit-urile modelelor.

Fotografiile au fost realizate de Marius Baragan, Stefan Banu si Sorina Andreica.

„Ne bucurăm că susţinem un eveniment unic în România şi că suntem alături de Jovsky Studio, o echipă definită de creativitate şi spirit tânăr, la fel ca brand-ul nostru. Am început această frumoasă colaborare vara aceasta, la cele mai mari festivaluri, iar pe viitor plănuim deja multe alte lucruri inedite împreună", a completat echipa Head & Shoulders România.

Adrian Perjovschi, unul dintre hair stylistii de succes din Romania, si-a transformat meseria intr-o arta! Lucreaza de la 19 ani si impartaseste tuturor pasiunea pe care o are pentru frumusete, rafinament si stil. A participat la seminarii in strainatate, la Londra, Paris, Milano, unde a urmat cursurile de la Tony & Guy, Vidall Sassoon, numele cele mai grele din aceasta industrie. Adrian Perjovschi s-a specializat ca si colorist, stilist si visajist. Este fondatorul Jovsky Studio, un brand cu o vechime de peste 11 ani si cu 3 locatii in Bucuresti si in imprejurimi.
 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici