Tribunalul Bucureşti a decis: Irina Columbeanu rămâne în grija tatălui său

Irina Columbeanu rămâne în grija tatălui său, Irinel, până la soluţionarea definitivă a divorţului, a decis, vineri, Tribunalul Bucureşti care a respins o nouă cerere a Monicăi Columbeanu privind încredinţarea fetiţei.

126 afișări
Imaginea articolului Tribunalul Bucureşti a decis: Irina Columbeanu rămâne în grija tatălui său

Tribunalul Bucureşti a decis: Irina Columbeanu rămâne în grija tatălui său (Imagine: Emil Badea/Mediafax Foto)

Monica Columbeanu a cerut la Tribunalul Bucureşti suspendarea provizorie a efectelor deciziei Judecătoriei Buftea.

Această instanţă a hotărât, luni, ca Irina Columbeanu să rămână în grija tatălui său, Irinel Columbeanu, la reşedinţa acestuia din Izvorani, până la decizia definitivă a instanţei privind divorţul. Monica Columbeanu a făcut recurs la această hotărâre, contestaţia urmând să fie judecată în cursul săptămânii viitoare.

Până atunci însă, Monica Columbeanu a apelat la o altă cale de a primi în grijă fetiţa şi a făcut cerere de suspendare provizorie a efectelor deciziei Judecătoriei Buftea, solicitare care a fost respinsă vineri de Tribunalul Bucureşti, ca neîntemeiată.

Judecătoria Buftea şi-au motivat decizia de luni prin faptul că între niciunul dintre cei doi părinţi şi copilul în vârstă de cinci ani nu există o legătură "foarte puternică", însă condiţiile oferite ei de tată sunt "preferabile".

Pe de altă parte, Irinel Columbeanu a cerut instanţei să o decadă din drepturile părinteşti pe Monica, acuzând că aceasta este violentă şi o bătea pe Irina, fetiţa care i-a fost încredinţată omului de afaceri, temporar, până la pronunţarea definitivă a divorţului, au relatat stirileprotv.ro. În cererea depusă la instanţă, Irinel Columbeanu o acuză pe Monica de neglijenţă gravă şi purtare abuzivă.

Omul de afaceri o citează pe soacra sa căreia Irina i-ar fi spus, "eu vreau cu tine, nu vreau cu mami pentru că mă bate", potrivit sursei citate. Din declaraţii reiese că fetiţa se teme de mama ei şi de o eventuală plecare în Statele Unite.

În replică, Monica Columbeanu a spus că va face tot ce este posibil şi legal pentru ca fiica sa, Irina, să aibă parte de o îngrijire şi o creştere normală oferită de ea şi de familia sa, precizând că respinge orice acuzaţii care i-au fost aduse în legătură cu fetiţa ei, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici