Trucuri pentru a arăta mai slabă cu ajutorul hainelor

Petrecerile de sfârşit de an sunt în toi, iar cum dietele-minune, pentru a scăpa rapid de excesul de kilograme, nu s-au descoperit încă, specialiştii în styling citaţi de site-ul realbeauty.com susţin că au descoperit o altă cale pentru a obţine un look suplu.

26 afișări
Imaginea articolului Trucuri pentru a arăta mai slabă cu ajutorul hainelor

Trucuri pentru a arăta mai slabă cu ajutorul hainelor (Imagine: Claudia Veja/Mediafax Foto)

  • Combină inteligent nuanţele. Femeilor care au şolduri şi coapse mai proeminente le este indicată o fustă conică neagră cu o bluză viu colorată, în nuanţe precum fucsia. Culoarea bluzei va masca mărimea coapselor deoarece ochii celorlalţi invitaţi vor fi atraşi de partea de sus a corpului.
  • Poartă un sutien cu push-up. 85 la sută dintre femei poartă un sutien nepotrivit, în sensul că dau senzaţia de sâni lăsaţi, precizează experţii. Potrivit acestora, un sutien potrivit trebuie să ridice sânii, însă fără a exagera. Acest truc alungeşte spaţiul dintre talie şi piept, ceea ce face ca trunchiul să pară mai lung şi mai subţire.

Citeşte mai multe despre cum poţi arăta mai slabă cu ajutorul hainelor pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici