Trupa Aerosmith, dată în judecată chiar de propriul baterist, după ce nu a mai fost primit la repetiţii. Explicaţiile formaţiei

Muzicienii trupei Aerosmith a fost chemată în faţa instanţei de propriul baterist pe care refuză să îl primească la repetiţii, arată Smart Radio, păstrând un loc special în playlist pentru piesele trupei.

1342 afișări
Imaginea articolului Trupa Aerosmith, dată în judecată chiar de propriul baterist, după ce nu a mai fost primit la repetiţii. Explicaţiile formaţiei

Sursa FOTO: Profimedia Images

Ce de la Aerosmith i-au raspuns fostului lor baterist, Joey Kramer, care a dat în judecată trupa după ce nu a mai fost primit la repetiţii după ce s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate: ”Joey nu a fost capabil din punct de vedere emoţional şi fizic să cânte cu trupa în ultimele 6 luni”.

Kramer şi-a dat în judecată colegii vineri, reproşându-le că a fost forţat să susţină o audiţie pentru a reveni în formaţie. În urma audiţiei, membrii trupei au afirmat că prestaţia sa a fost acceptabilă, dar că nu avea ”energie”.

Kramer speră acum că procesul va schimba decizia foştilor săi colegi de a renunţa la colaborarea cu el. Trupa urmează să susţină un moment live, duminică, în cadrul ceremonei premiilor Grammy.

Kramer este unul dintre membrii fondatori ai trupei, fiind chiar creditat cu alegerea numelui Aerosmith. În memoriile sale, a povestit că a ales numele în timp ce asculta albumul Aerial Ballet, al lui Harry Nilsson, în 1968, cu doi ani înaintea înfiinţării formaţiei.

MusiCares a anunţat că trupa recompensată cu patru premii Grammy va primi acest titlu pentru activităţile sale caritabile şi impactul asupra muzicii americane vreme de cinci decenii.

Printre personalităţile care au primit titlul MusiCares Person of the Year în anii anteriori se numără Bruce Springsteen, Paul McCartney, Elton John, Barbra Streisand, Carole King, Neil Young, Bob Dylan, Lionel Richie. Anul trecut, personalitatea onorată astfel a fost Dolly Parton.

Aerosmith este al doilea grup muzical care primeşte acest titlu, după Fleetwood Mac, în 2018.

Trupa rock Aerosmith a fost fondată în 1970, în New Hampshire, SUA. Muzica formaţiei include elemente de pop, heavy-metal, glam, R&B şi a inspirat numeroşi alţi artişti rock. Trupa a fost recompensată cu patru premii Grammy, zece MTV Video Music Awards şi a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame în 2001, în timp ce, în 2005, s-a clasat pe poziţia 57 în topul 100 al celor mai mari artişti ai tuturor timpurilor realizat de revista Rolling Stone. Printre cele mai cunoscute piese ale grupului american se numără "Walk This Way", "Cryin'", "Janie's Got A Gun", "Dude (Looks Like A Lady)", "Dream On" şi "I Don't Wanna Miss A Thing". Trupa Aerosmith a concertat la Bucureşti în 2010.

Muzica Aerosmith se aude la Smart Radio. Playlistul Smart Radio poate fi accesat AICI.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici