Trupa Animal X pregăteşte un nou album (Video)

Trupa Animal X se pregăteşte de lansarea unui nou album, cel de-al optulea din carieră, informează casa de discuri MediaPro Music.

206 afișări
Imaginea articolului Trupa Animal X pregăteşte un nou album (Video)

Trupa Animal X pregăteşte un nou album (Imagine: Mediafax Foto)

După mai bine de opt ani de carieră, şapte albume lansate şi cinci Discuri de Diamant obţinute pentru vânzări, trupa Animal X se pregăteşte să lanseze un nou material discografic.

"Încă din faza de înregistrări ne-am propus să lansăm acest album alături de o casa de discuri care să ne reprezinte cel mai bine pe piaţă şi MediaPro Music ni s-a părut cea mai potrivită alegere", au declarat membrii trupei.

Noul album Animal X se anunţă a fi unul curajos, cu multe influenţe rock, dar şi drum'n'base sau rock'n'base. Şi pentru că Animal X nu vor să-şi lase publicul să aştepte, cei şase băieţi din trupă au pregătit deja primul single, ce va fi lansat pe piaţă săptămâna viitoare. Piesa se intitulează "Nisip purtat de vânt" şi este o baladă.

"Am ales ca primul single promovat să fie «Nisip purtat de vânt», pentru că este o piesă melodioasă, un pic nostalgică, ce se potriveşte perfect cu toamna. Pentru că publicul din România a devenit din ce în ce mai exigent şi pentru că fanii noştri aşteptau un album pe măsură, am hotărât ca acest material să conţină atât piese în forţă, îndrăzneţe, cât şi balade", povestesc băieţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici