Trupa Animal X va înregistra un nou album, în Ibiza

Trupa Animal X va începe înregistrările pentru un nou album pe cea mai însorită insulă a Spaniei, Ibiza, informează MediaPro Music.

161 afișări
Imaginea articolului Trupa Animal X va înregistra un nou album, în Ibiza

Trupa Animal X va înregistra un nou album, în Ibiza

În câteva zile, cei cinci membri ai formaţiei vor începe înregistrările pentru un nou album, însă nu în studioul din România, ci la Ibiza.

Timp de o lună şi jumătate, Hienă, Vierme, Tzapu, Marţianu şi Greiere îşi mută reşedinţa şi studioul de înregistrări într-o vilă de pe faimoasa plajă şi, totodată, lansează un nou concept de album: Ibiza Xperience.

Pentru noul album, cei cinci membri ai trupei vor aborda stiluri diferite, de la DnB la dub step, de la alternativ la rock&base şi chill-out sessions, însă toate având în comun "aroma" muzicii din Ibiza.
"Într-adevăr, plecăm la Ibiza pe data de 29 iulie şi plănuim să ne întoarcem în România pe la începutul lui septembrie. Încă nu am cumpărat biletele de întoarcere, pentru că suntem influenţaţi de viteza cu care vom termina piesele", spune Hienă.

"Nu am luat greu hotărârea de a pleca spre această aventură. Avem prieteni acolo, este un loc superb, putem să mergem şi la party-uri şi să lucrăm la album. Sunt ferm convins că va fi o experienţă de neuitat şi albumul care va ieşi va fi cel mai bun de până acum. Mediterana ne va inspira şi la nişte balade deosebite pe lângă bubuielile de rigoare. Vom explora insula şi ne vom explora pe noi înşine. Este o situaţie win-win, aşadar decizia nu a fost greu de luat", completează artistul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici