Trupa Black Sabbath, recompensată cu premiul Living Legend la gala Classic Rock Awards 2013

Trupa de heavy-metal Black Sabbath a fost recompensată cu trofeul Living Legend la gala Classic Rock Awards 2013, dar şi cu premiile pentru cel mai bun album al anului, respectiv pentru evenimentul anului

99 afișări
Imaginea articolului Trupa Black Sabbath, recompensată cu premiul Living Legend la gala Classic Rock Awards 2013

Trupa Black Sabbath, recompensată cu premiul Living Legend la gala Classic Rock Awards 2013 (Imagine: Arhiva Mediafax Foto / AFP)

"Nu am crezut că o să fiu aici după 45 de ani. Este un eveniment incredibil pentru toţi. Încă suntem şocaţi", a declarat solistul trupei, Ozzy Osbourne, în cadrul galei Classic Rock Awards 2013, potrivit classicrockmagazine.com, informează bbc.co.uk.

Pe lângă Classic Rock’s Legend Award, Black Sabbath a primit premiul pentru cel mai bun album al anului, acordat pentru albumul intitulat "13", dar şi premiul pentru evenimentul anului, după ce trupa a ajuns, după 43 de ani, pe primul loc în topurile din Statele Unite ale Americii.

Printre câştigătorii Classic Rock’s Legend Award din anii trecuţi se numără ZZ Top, Jimmy Page şi Iggy Pop.

În cadrul galei Classic Rock Awards 2013, care s-a desfăşurat joi seară la Londra, trupa Rolling Stones a fost desemnată formaţia anului, după seria de concerte live susţinute în Hyde Park, iar The Temperance Movement a fost aleasă cea mai bună trupă debutantă.

Gala Classic Rock Awards 2013 a avut loc, pentru al nouălea an consecutiv, la clubul Roundhouse din Londra, şi a fost prezentată de fostul solist al trupei Marillion, Fish.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici