Trupa Boyzone se va reuni pentru un concert unic în noiembrie

Membrii trupei Boyzone, care s-au despărţit în urmă cu şapte ani, au anunţat că se vor reuni pentru un concert unic în cadrul unei gale de binefacere care va avea loc pe 16 noiembrie, la Londra, informează BBC.

2 afișări
Imaginea articolului Trupa Boyzone se va reuni pentru un concert unic în noiembrie

Trupa Boyzone se va reuni pentru un concert unic în noiembrie

Membrii trupei Boyzone vor cânta în cadrul galei de binefacere anuale Children in Need, care va fi difuzată de postul de televiziune BBC.

Cântăreţii au luat această decizie după ce s-au împăcat cu fostul lor impresar, Louis Walsh.

Trupa irlandeză de muzică pop, care a vândut peste 15 milioane de albume în lumea întreagă, va oferi publicului o selecţie din hiturile sale.

Trupa s-a despărţit în 1999, când Ronan Keating a decis să-şi lanseze o carieră solo. El a fost reticent în privinţa încercărilor ulterioare de reunire a grupului Boyzone.

Keating şi colegii săi Stephen Gately, Shane Lynch, Mikey Graham şi Keith Duffy au avut 16 single-uri intrate în topurile muzicale, dintre care şase s-au situat pe primul loc.

Printre hiturile Boyzone se numără "Love me for a reason", "Father and son", "Words", "All that I need".

Grupul a refuzat să comenteze speculaţiile despre un turneu planificat după apariţia la gala Children In Need.

"Nu avem nici un plan pentru un nou album, dar vom vedea ce se va întâmpla", a adăugat Keating.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici