Trupa byron concertează pe 23 ianuarie într-un club din Capitală

Trupa byron va susţine un concert pe data de 23 ianuarie, de la ora 21.00, în clubul Hard Rock Cafe din Capitală.

103 afișări
Imaginea articolului Trupa byron concertează pe 23 ianuarie într-un club din Capitală

Trupa byron concertează pe 23 ianuarie într-un club din Capitală (Imagine: Cosmin Motei / Mediafax Foto)

În cei şapte ani de activitate, membrii trupei byron au lansat patru albume, au realizat proiecte DVD-ul unplugged, DVD-ul de la Salina Turda, concursul byron - Rock Your High School, musicalul "Nevestele Vesele din Windsor" şi au susţinut un număr mare de concerte la festivaluri de renume şi în cluburi, informează organizatorii evenimentului, Bestmusic.

Trupa byron a susţinut în 2013 turneul naţional intitulat sugestiv "30 de secunde de turneu", onorând moştenirea bilingvă a celui mai recent album de studio, "30 Seconds of Fame/ 30 de secunde de faima". Pe lângă albumul "30 de secunde de faimă", cu piese proprii şi texte traduse de 6fingers şi Dan Byron, trupa a lansat în 2011 şi albumul "Perfect".

Trupa byron este alcătuită din Dan Byron (voce, chitară, flaut), 6fingers (voce, clape, chitară), Laszlo Demeter (chitară bass) şi Dan Georgescu (tobe).

Biletele pentru concertul formaţiei byron din Hard Rock Cafe pot fi găsite online, pe www.iabilet.ro şi pe www.bestmusic.ro, dar şi la Hard Rock Cafe, inclusiv în ziua concertului, la intrare. Acestea costa 40 de lei cu loc la masă (fumători sau nefumători) şi 50 de lei - VIP cu loc la masă în faţa scenei (numărul este limitat la 80 de locuri).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici