Trupa Hi-Q are două noi membre

Trupa Hi-Q are două noi membre, Viky şi Georgiana, după un casting care a durat două săptămâni, informează Media Services.

120 afișări
Imaginea articolului Trupa Hi-Q are două noi membre

Trupa Hi-Q are două noi membre

Câştigătoarele au început, de miercuri, repetiţiile cu formaţia. În cursul acestei săptămâni, ele vor semna un contract cu casa de discuri Cat Music, iar în câteva săptămâni vor lansa împreună cu Hi-Q un nou single.

"După 14 ani suntem în altă etapă profesională a carierei noastre. Două voci se arată mai necesare şi spectaculoase în formula de band live cu care cântam deja de câţiva ani. Mihai şi cu mine ne concentrăm acum asupra intereselor Hi-Q. Interesele trupei în acest moment ţin strict de performanţă", spune Florin Grozea.

Mihai Sturzu continuă: "Florin a vorbit despre performanţă, mie îmi rămâne derizoriul noţiunii de performanţă. În interiorul politicii Hi-Q, performanţa este strâns legată de ataşament, ataşamentul faţă de public, de gusturile şi valorile acestuia, de evoluţia inerentă a publicului, de pretenţiile şi aşteptările lui. Hi-Q are o istorie azi pentru că, în spate, publicul a avut o relaţie cu Hi-Q, iar Hi-Q a avut o relaţie cu publicul".

Victoria Stanciu (Viky) are 21 de ani şi s-a născut în Botoşani. A terminat Liceul de Artă din Botoşani la secţia pian, fiind în acest moment studentă în Bucureşti.

Georgiana Moraru este din Galaţi, are tot 21 de ani şi a cântat în câteva proiecte muzicale. A terminat Şcoala de Arte (Canto Muzica Uşoară) din Bucureşti.

Trupa Hi-Q a fost fondată în Braşov, în anul 1996, de Mihai Sturzu şi Florin Grozea, pe atunci elevi de liceu. Grupul a dat lovitura cu emisiunea "Totul va fi bine", difuzată de Antena 1 în vara anului 2000, continuând de atunci seria de emisiuni TV până în 2006. În cei aproape 14 ani de activitate Hi-Q a lansat 7 albume, 20 de videoclipuri şi opt single-uri no.1 în România. "Lose You", prima melodie în limba engleză a trupei, a fost difuzată inclusiv în Canada şi America Latină.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici