Trupa Montuga îşi lansează cel de-al doilea single

Formaţia Montuga îşi lansează cel de-al doilea single, intitulat "Why, Why, Why?", informează casa de discuri producătoare MediaPro Music

17 afișări
Imaginea articolului Trupa Montuga îşi lansează cel de-al doilea single

Trupa Montuga îşi lansează cel de-al doilea single

După "Sofia", hitul de debut care şi acum se mai află în topurile muzicale româneşti, Montuga şi MediaPro Music lansează cel de-al doilea single al trupei. Noua piesă se numeşte "Why, Why, Why?" şi promite să aibă un succes cel puţin egal cu precedenta.

Lansarea oficială a noului single va avea loc miercuri, la Orange Concept Store, începând cu ora 20.00. Evenimentul va fi transmis live pe www.apropo.ro.

De curând, Mediafax, MediaPro Music şi Orange au lansat, în parteneriat cu Elicom şi Media Sat, un site dedicat formaţiei româneşti Montuga în portalul pentru mobil Orange World.

Acesta este primul site al unei trupe din România pe care Mediafax Mobile Services îl realizează, împreună cu partenerii săi.

Plecând de la "Sofia", primul extras pe single de pe albumul de debut, Montuga a creat 64 de versiuni ale piesei, fiecare dintre ele conţinând un alt nume de fată. Acestea au fost transformate în tot atâtea sonerii şi tonuri de aşteptare, descărcabile din site.

Citeşte şi:

Mediafax şi MediaPro Music lansează Montuga în portalul pentru mobil Orange World


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici