Trupa Motor cântă în deschidere la Depeche Mode

Trupa de industrial-techno-rock Motor se alătură trupei de glam-rock Ladytron în deschiderea concertului pe care Depeche Mode îl va susţine la Bucureşti, pe 16 mai, în parcul Izvor, informează organizatorii, Emagic.

58 afișări
Imaginea articolului Trupa Motor cântă în deschidere la Depeche Mode

Trupa Motor cântă în deschidere la Depeche Mode

Membrii Depeche Mode au ales încă un nume ca opening act pentru "Tour of the Universe", Motor fiind trupa decisă de Andy Fletcher. Motor va cânta în deschiderea mai multor concerte Depeche Mode din traseul european al turneului, inclusiv al celui din Bucureşti.

Trupa de industrial-techno-rock Motor este alcătuită din Bryan Black şi Olivier "Mr. No" Grasset şi s-a remarcat de la începutul carierei prin show-uri spectaculoase în cluburile de profil. După primele două albume de studio, "Klunk" şi "Unhuman", duoul a devenit tot mai vizibil şi pe marile scene internaţionale, inclusiv în cadrul unor festivaluri precum Sziget sau Werchter.

Depeche Mode va concerta pentru a doua oară la Bucureşti, pe 16 mai, în Parcul Izvor, în cadrul unui eveniment inclus în "Tour of the Universe". Biletele mai pot fi achiziţionate din reţeaua Diverta şi de pe site-ul www.myticket.ro, la preţurile de 360 (categoria VIP), 120 lei (gazon B) şi 100 lei (gazon C).

Legendara trupă Depeche Mode revine în România la trei ani de la show-ul susţinut pe Stadionul naţional din Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici