Trupa Oasis, marea învinsă la gala Q Awards

Trupa Oasis, recent destrămată, este considerată marea învinsă la gala Q Awards, care a avut loc la Londra, luni seară, au afirmat editorii revistei Q, care organizează această ceremonie anuală dedicată muzicii.

76 afișări
Imaginea articolului Trupa Oasis, marea învinsă la gala Q Awards

Trupa Oasis, marea învinsă la gala Q Awards (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Rockerii britanici din trupa Muse i-au învins astfel pe băieţii de la Oasis la categoria "Cea mai bună trupă din lume a momentului/ Best Act in the World Today".

Trupa Muse

Compozitorul şi chitaristul Noel Gallagher a anunţat că părăseşte trupa Oasis în urmă cu două luni, însă trupa din Manchester a fost totuşi nominalizată la această categorie, alături de Muse, Coldplay, Kings of Leon şi Arctic Monkeys.

Oasis a pierdut trofeul şi la categoria "Cea mai bună trupă live/ Best Live Act", care a revenit trupei Arctic Monkeys.

White Lies a câştigat categoria "Cea mai bună trupă debutantă/ Best New Act", Mr. Hudson a primit trofeul categoriei "Breakthrough Artist".

Lady Gaga a câştigat la categoria "Cel mai bun videocliop/ Best Video" pentru piesa "Just Dance", iar Lily Allen a fost desemnată câştigătoarea categoriei "Cel mai bun cântec/ Best Track" pentru piesa "The Fear".

Lady Gaga

Trupa Kasabian a câştigat categoria "Cel mai bun album/ Best Album" graţie materialului discografic "West Ryder Pauper Lunatic Asylum", iar Robert Plant a primit un premiu special, acordat pentru contribuţia extraordinară adusă muzicii.

"Revista Q este mândră că premiile pe care le oferă, care recunosc realizările şi excelenţa în muzică din ultimele 12 luni, sunt stabilite de fanii muzicii din ţara noastră, care, încă o dată, au votat cu miile", a declarat Paul Rees, redactorul şef al revistei Q.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici