Trupa Queen a lansat o nouă variantă ”We Are The Champions”, pentru lucrătorii din sistemul medical

  • Trupa Queen şi Adam Lambert a lansat o versiune nouă a piesei ”We Are The Champions” pentru lucrătorii din sănătate pe fondul epidemiei
  • Trupa a adaptat versurile hitului din 1977 pentru a aduce un omagiu celor care muncesc în spitale
  • Brian May şi Adam Lambert au pus la cale relansarea piesei şi orientarea încasărilor spre organizaţiile umanitare
318 afișări
Imaginea articolului Trupa Queen a lansat o nouă variantă ”We Are The Champions”, pentru lucrătorii din sistemul medical

Trupa Queen a lansat o nouă variantă ”We Are The Champions”, pentru lucrătorii din sistemul medical

Trupa Queen şi Adam Lambert au lansat o versiune nouă a piesei ”We Are The Champions” pentru lucrătorii din sănătate implicaţi în combaterea epidemiei.

Noua variantă a trecut printr-un proces de adaptare a versurilor celebre ale hitului din 1977, pentru a aduce un omagiu celor care muncesc în spitale. Brian May şi Adam Lambert au pus la cale relansarea piesei. Încasările vor fi donate organizaţiilor umanitare.

Piesa a fost relansată cu un videoclip în care apare fiica bateristului Roger Taylor, medicul Rory Taylor. Roger a explicat: „În calitate de tată cu o fiică în prima linie sunt mai mult decât conştient de importanţa muncii pe care o fac ei în fiecare zi pentru salvarea noastră şi a societăţii”. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici