Trupa Spice Girls a anulat mai multe concerte

Membrele trupei Spice Girls au anulat mai multe concerte din cadrul turneului lor mondial de adio, fără a oferi explicaţii pentru această decizie, informează dailymail.co.uk.

5 afișări
Imaginea articolului Trupa Spice Girls a anulat mai multe concerte

Trupa Spice Girls a anulat mai multe concerte

Turneul mondial, prin care membrele trupei Spice Girls doreau să spună adio fanilor lor, a debutat pe 2 decembrie, la Vancouver.

Potrivit sursei citate, grupul pop reunit anul trecut a indicat, înainte de începerea turneului, că nu caută să câştige bani, ci să mulţumească fanilor lor. Turneul urma să se desfăşoare pe cinci continente.

Trupa a susţinut deja concerte în America de Nord şi Europa. Fanilor Spice Girls din America de Sud, Africa de Sud, China, Hong Kong şi Australia li s-a spus că se vor organiza concerte în ţările lor, potrivit site-ului oficial al cântăreţelor. Însă nu s-au stabilit nişte date oficiale, iar purtătorul de cuvânt al trupei a confirmat că fetele nu au nicio intenţie clară de susţine restul concertelor. "Cred că aceste concerte sunt planificate. Nu s-au stabilit date oficiale. Dar concertele sunt planificate", a spus acesta.

Pe site-ul oficial al trupei se mai menţionează că "există o cerere uriaşă de bilete în lumea întreagă şi, în prezent, sunt reprogramate toate datele turneului".

Până în prezent, turneul s-a dovedit a fi foarte profitabil pentru cântăreţe, pentru că acestea au încasat aproximativ 50 de milioane de lire sterline (67,3 milioane de euro) după numai 17 concerte.

De asemenea, membrele trupei Spice Girls au primit o ofertă de 10 milioane de lire sterline (13,3 milioane de euro) pentru a-şi extinde turneul mondial în Australia, unde fetele condimentate numără foarte mulţi fani.

Ultima dată când cele cinci Spice Girls - Victoria Beckham, Melanie Brown, Emma Bunton, Melanie Chisholm şi Geri Halliwell - au plecat împreună într-un turneu a fost în urmă cu zece ani. Pe 31 mai 1998, în plin turneu, Geri a anunţat că va părăsi trupa. Cele patru membre rămase au lansat un al treilea album în 2000, "Forever", iar trupa s-a destrămat în februarie 2001.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici