Trupa Taxi va concerta, pe 3 octombrie, la Sala Palatului din Capitală. Unde au fost puse în vânzare biletele

Trupa Taxi va concerta, pe 3 octombrie, de la ora 19.00, la Sala Palatului din Bucureşti, acesta fiind primul concert propriu de mare anvergură pe care formaţia îl prezintă în faţa publicului, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

313 afișări
Imaginea articolului Trupa Taxi va concerta, pe 3 octombrie, la Sala Palatului din Capitală. Unde au fost puse în vânzare biletele

Trupa Taxi va concerta, pe 3 octombrie, la Sala Palatului din Capitală. Unde au fost puse în vânzare biletele (Imagine: Emil Badea/Mediafax Foto)

După 14 ani de concerte pe scenele din toată ţara, după opt albume şi multe hituri, Taxi se prezintă în faţa publicului în primul concert propriu de mare anvergură, sărbătorind finalizarea seriei de videoclipuri despre "te iubesc". După "Cele două cuvinte" şi "Nonstop", trilogia va fi întregită prin clipul "Eşti iubibilă", care va fi lansat foarte curând.

Concertul de la Sala Palatului, intitulat "Trilogia celor 2 cuvinte", va fi de largă audienţă, fiind recomandat familiilor "să poftească în formulă completă".

Repertoriul va însuma piesele esenţiale Taxi într-un spectacol în spiritul caracteristic.

Biletele s-au pus în vânzare prin reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Cărtureşti şi Humanitas), iar online sunt disponibile pe eventim.ro.

Trupa Taxi a fost înfiinţată în martie 1999 şi este formată din Dan Teodorescu, Vicky Sava, Mugurel Coman, Cantemir Neacşu, Darius Neagu şi Kerezsi Csongor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici