Video Trupa Tehnotronic a animat atmosfera la Mamaia

Distracţie mare, vineri seară, într-un club din centrul staţiunii Mamaia. Tehnotronic, celebra trupă a anilor '90 a dat un concert pe cinste pentru fanii aflaţi pe litoral.

9 afișări

Sute de tineri au cântat şi au dansat pe ritmurile celor trei care au revoluţionat în urmă cu mai bine de zece ani muzică tehno.

După un show de aproape o oră, cântăreţii au spus că se vor întoarce cu siguranţă pe litoralul românesc. Au explorat restaurantele din zonă şi le-a plăcut mâncarea tradiţional-românească.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici