Trupa The Amsterdams, în deschiderea concertului pe care duoul Roxette îl va susţine la Bucureşti

Trupa The Amsterdams se alătură suedezilor de la Eskobar şi va cânta în deschiderea concertului pe care duoul Roxette îl va susţine, duminică, la Arenele Romane din Bucureşti, informează organizatorii evenimentului, Emagic

377 afișări
Imaginea articolului Trupa The Amsterdams, în deschiderea concertului pe care duoul Roxette îl va susţine la Bucureşti

Trupa The Amsterdams, în deschiderea concertului pe care duoul Roxette îl va susţine la Bucureşti

The Amsterdams este o trupă româno-olandeză binecunoscută în peisajul indie-rock autohton, care a reuşit să-şi ducă muzica şi dincolo de graniţele celor două ţări de origine, susţinând până în prezent numeroase concerte în Italia, Cehia, India, Marea Britanie, Franţa, Spania şi India. Formată în 2005, trupa îi are, în prezent, în componenţă pe Andrei Haţegan (voce, clape, chitară), Ovidiu Bejan (voce, chitară, percuţie, clape), Andrei Ungureanu (chitară), Augustin Nicolae (chitară bass, backing vocals) şi Chris Olsman (tobe şi percuţie). În cei 10 ani de carieră, The Amsterdams şi-a pus semnatura pe un EP, şapte clipuri şi trei albume de studio, pregătindu-l, în prezent, pe cel de-al patrulea, al cărui prim single va fi lansat luna aceasta.

Potrivit organizatorilor, accesul publicului la eveniment va fi posibil începând cu ora 19.00, ultimele bilete rămase disponibile putând fi achiziţionate online, în avans, sau în ziua concertului, de la casa de bilete amenajată la intrarea în Arenele Romane.

Concertul trupei The Amsterdams este primul show al serii, începând cu ora 19.40. Va urma Eskobar, iar, după ora 21.00, pe scenă vor urca Marie şi Per, alături de formaţia lor. Din setlist nu vor lipsi cele mai cunoscute piese ale trupei care sărbătoreşte în cadrul acestui nou turneu 30 de ani de carieră.

Evenimentul se desfăşoară în aer liber, astfel că organizatorii recomandă spectatorilor să folosească pelerine de ploaie în caz de necesitate, accesul cu umbrele în spaţiul de concert fiind interzis din motive de siguranţă. De asemenea, nu este încurajată prezenţa copiilor la astfel de evenimente din cauza sunetului extrem de puternic, însă, dacă parinţii aleg să vină alături de cei mici, aceştia vor avea acces în zona de concert doar în baza unui bilet valid, indiferent de vârstă.

De asemenea, în zona de concert nu va fi permis accesul cu sticle (inclusiv sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, scaune, arme, băuturi şi mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanţuri, bagaje voluminoase, lasere, aparate foto profesionale şi aparate de înregistrare audio-video.

Totodată, pentru eficientizarea accesului la bar, toate produsele din spaţiul de concert vor fi comercializate în baza unor jetoane, care vor putea fi procurate de la punctele special amenajate. În cazul neutilizarii lor pe durata concertului, acestea vor putea fi răscumpărate fie în aceeaşi seară, de la casieriile din incintă, până la ora 23.15, fie până la finalul lunii mai, prin trimiterea unui e-mail la adresa office@eventjobs.ro.

De asemenea, organizatorii recomandă spectatorilor să meargă la concert din timp, pentru a evita eventualele aglomerari la porţile de acces.

Ultimele bilete disponibile mai pot fi achiziţionate în avans, fie online, de pe www.myticket.ro, www.eventim.ro, fie din reţeaua magazinelor Diverta, precum şi în ziua evenimentului, de la casa de bilete amenajată la intrarea în Arenele Romane. Preţurile variază între 160 şi 325 de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici