Trupa The Cult lansează un nou album de studio în luna mai. Ascultă ultima melodie a formaţiei - VIDEO

Trupa britanică The Cult va lansa în luna mai un nou album de studio, intitulat "Choice of Weapon", primul material discografic al grupului din ultimii cinci ani.

146 afișări
Imaginea articolului Trupa The Cult lansează un nou album de studio în luna mai. Ascultă ultima melodie a formaţiei - VIDEO

Trupa The Cult lansează un nou album de studio în luna mai. Ascultă ultima melodie a formaţiei (Imagine: Mihai Vasile/Mediafax foto)

Noul album conţine 10 piese şi va fi lansat prin intermediul casei de discuri britanice Cooking Vinyl, informează music-news.com. Temele abordate pe noul material discografic sunt dragostea, revolta şi izbăvirea.

Primul single extras de pe acest album se intitulează "Lucifer" şi poate fi descărcat gratuit de pe site-ul trupei - www.thecult.us - de pe 31 ianuarie. Trupa britanică intenţionează să susţină un turneu mondial de promovare a acestui album.

Precedentul disc al trupei The Cult s-a numit "Born Into This" şi a fost lansat în 2007.

Albumul "Choice of Weapon" va fi lansat mai întâi într-o ediţie specială pentru fanii formaţiei pe 14 mai, ce va fi urmată de lansarea în format digital şi pe vinil, pe 21 mai. Albumul va putea fi cumpărat şi sub formă de CD începând din 4 iunie.

The Cult este o trupă britanică, înfiinţată în 1983, care îi are în componenţă pe Ian Astbury (solist), Billy Duffy (chitară), Chris Wyse (chitară bas) şi John Tempesta (tobe). Formaţia a devenit cunoscută în Marea Britanie la mijlocul anilor 1980 ca o trupă de post-punk, graţie unor piese precum "She Sells Sanctuary", înainte de a pătrunde în mainstream-ul rockului american, la sfârşitul anilor 1980, ca trupă care cântă hard-rock, graţie unor single-uri precum "Love Removal Machine" , "Fire Woman" şi "Sweet Soul Sister". Trupa britanică a rămas în memoria iubitorilor de rock graţie albumului "Sonic Temple", lansat în 1989, care a fost bine primit de public şi de criticii de specialitate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici