Trupa The Rolling Stones porneşte din nou în turneu

Trupa The Rolling Stones porneşte din nou în turneu. Deocamdată, turneul este anunţat doar pentru Statele Unite şi Canada, cu 16 oraşe implicate între 28 aprilie 2024 şi 17 iulie.

295 afișări
Imaginea articolului Trupa The Rolling Stones porneşte din nou în turneu

Trupa The Rolling Stones porneşte din nou în turneu

The Rolling Stones, condusă de Mick Jagger, în vârstă de 80 de ani, şi Keith Richards, care li se va alătura în decembrie, a anunţat marţi că va pleca în turneu în 2024, în urma celui mai recent album al lor, Hackney Diamonds, notează AFP.

Pentru moment, turneul vizează doar Statele Unite şi Canada, cu 16 oraşe implicate între 28 aprilie 2024 la Houston (Texas) şi 17 iulie la Santa Clara (California), între 28 aprilie 2024 la Houston (Texas) şi 17 iulie la Santa Clara (California).

Deocamdată nu a fost anunţat niciun turneu european. Ultimul de până acum pe Bătrânul Continent datează din 2022.

Legendara trupă britanică, „născută” în urmă cu 61 de ani, şi-a lansat cel mai recent album, Hackney Diamonds, pe 20 octombrie. Acest al 24-lea album de studio este primul lor album cu melodii originale după 18 ani. Pe album apar numeroase vedete, printre care Lady Gaga, Paul McCartney, Elton John şi Stevie Wonder. Iar punctul forte al albumului îl reprezintă prezenţa lui McCartney, un stâlp al trupei Beatles, care cântă pentru prima dată la bas alături de Stones pe piesa Bite My Head Off.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici