Trupa U2 se pronunţă împotriva lui Trump, într-un show în Las Vegas - VIDEO

Într-un concert în Las Vegas, U2 a făcut un truc artistic şi, după un dialog cu frânturi de discurs al lui Donald Trump, solistul Bono a concluzionat că americanii au totul de pierdut dacă-l aleg pe reprezentantul republicanilor. Momentul a fost intercalat în hit-ul lor Desire – Dorinţă.

1296 afișări
Imaginea articolului Trupa U2 se pronunţă împotriva lui Trump, într-un show în Las Vegas - VIDEO

U2 se pronunţă împotriva lui Trump, într-un show în Las Vegas - VIDEO

Dialogul de pe scenă a fost postat de U2 pe pagina de Facebook, cu întrebarea ce ai de pierdut, un lait motiv al intervenţiei lor artistico-politice.

Bono: Las Vegas, eşti gata să rişti? Eşti gata să-ţi rişti maşina?/ Trump, pe ecran: Ce ai de pierdut?

Bono: Eşti gata să-ţi rişti casa?/ Trump: Ce ai de pierdut?

Bono: Eşti gata să-ţi rişti visul american?/ Trump: Visul american este mort!

Bono: Visul american este viu!

Trump: Ce ai de pierdut?/ Bono: Ce ai de pierdut? / Totul ! Totul !
 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici