Trupa Veche a lansat albumul "1907 km"

Trupa Veche a lansat miercuri, într-o conferinţă de presă, primul album al său, intitulat "1907 km", care cuprinde 11 piese, şi care va fi prezentat publicului într-un concert, joi seara, în Becker Brau Live Music.

5 afișări
Imaginea articolului Trupa Veche a lansat albumul "1907 km"

Trupa Veche a lansat albumul "1907 km"

Trupa Veche, formată după destrămarea formaţiei Vama Veche în vara anului trecut, este formată din foştii "vamaioţi" Traian Bălănescu (pian şi claviaturi), Liviu Mănescu (bas) şi Răzvan "Lapi" Lupu – tobe, alături de muzicienii nou cooptaţi – Oana Maria Stoica (voce), Cristi Bondor (voce) şi Matei Damian-Ulmu (chitară).

"Albumul înseamnă mai mult decât 11 melodii – înseamnă speranţă, durere, mult suflet. Am încercat să nu facem rabat la calitate", a spus Traian Bălănescu.

Piesele au fost compuse pe parcursul unui an, iar înregistrările albumului, care s-au desfăşurat în studioul formaţiei Viţa de Vie, au durat aproximativ trei luni.

"După acest album, dorim să plecăm într-un turneu de promovare", a anunţat Cristi Lazăr, managerul formaţiei.

"Abia aşteptăm să luăm din nou ţara în picioare în concerte", a adăugat Bălănescu, menţionând că Trupa Veche s-a bucurat încă de la lansare de sprijinul publicului.

"Cea mai mare realizarea cu acest album este cucerirea unui nou public", a mai spus şi chitarisul Matei Damian-Ulmu.

În ce priveşte proiectele de viitor, Traian a declarat că formaţia pregăteşte un musical.

Povestea albumului este simplă – de la despărţirea fostei formaţii Vama Veche şi până la primul concert cu public al noii formaţii Trupa Veche, Traian a parcurs cu motocicleta sa 1907 kilometri. Acestă distanţă reprezintă drumurile pe care el de făcea de acasă la sala de repetiţii şi înapoi. "1907 km… până la muzică" este metafora folosită de artişti pentru a exprima cum a pornit drumul Trupei Vechi.

Albumul cuprinde 11 piese, pe muzica compusă de Trupa Veche şi pe versurile scrise de Ovidiu Niculescu şi Trupa Veche.

Albumul "1907 km" este o coproducţie româno-italiană, realizată prin asocierea companiilor Vama Veche S.R.L. şi InMusica Records Cramps Music S.R.L. Italia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici