Trupa Veche îşi caută solist vocal

Trupa Veche organizează, pe 4 noiembrie, o audiţie pentru a-şi găsi un nou solist vocal, selecţia finală urmând să se realizeze într-un club bucureştean, pe 13 noiembrie.

230 afișări
Imaginea articolului Trupa Veche îşi caută solist vocal

Trupa Veche îşi caută solist vocal (Imagine: trupaveche.ro)

Potrivit lui Liviu Mănescu, membru al trupei, dintre cei care se vor prezenta pe 4 noiembrie la audiţia care va avea loc în studioul formaţiei (strada Nicolae Filipescu 53-55 din Capitală), vor fi aleşi zece tineri talentaţi, care apoi vor concerta într-un club, pe 13 ale lunii.

"În urma voturilor spectatorilor (50%) şi a notelor date de membrii trupei (50%) se va alege următorul solist vocal al formaţiei", spune Mănescu.

Concurenţii trebuie să cânte o piesă din repertoriul Vama Veche şi, eventual, o piesă la alegere (cu negativ).

Trupa Veche a fost formată după destrămarea formaţiei Vama Veche, în vara anului 2006.

Este compusă din foştii "vamaioţi" Traian Bălănescu (pian şi claviaturi), Liviu Mănescu (bas) şi Răzvan "Lapi" Lupu - tobe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici