Trupele Taxi şi Sarmalele Reci, concert caritabil pentru chitaristul George Pătrănoiu

Trupele Taxi şi Sarmalele Reci se numără printre artiştii care vor urca, pe 6 decembrie, pe scena Berăriei H din Bucureşti, într-un concert caritabil dedicat chitaristului George Pătrănoiu, fost colaborator al formaţiei Taxi, a cărui stare de sănătate este îngrijorătoare.

2837 afișări
Imaginea articolului Trupele Taxi şi Sarmalele Reci, concert caritabil pentru chitaristul George Pătrănoiu

Trupele Taxi şi Sarmalele Reci, concert caritabil pentru chitaristul George Pătrănoiu (Imagine: Emil Badea/ Mediafax Foto)

Taxi, Sarmalele Reci, Pact by Leo Iorga şi Adi Ordean, Vladi Cnejevici & Teo Boar, Tudor Turcu & Band (câştigător al concursului "X Factor" şi finalist Eurovision România), Victor Solomon & Florian Stoica vor susţine recitaluri începând cu ora 20.00, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

Biletele costă 25 de lei şi au fost puse în vânzare online, pe iabilet.ro, şi prin reţeaua iabilet.

George Pătrănoiu este cotat ca fiind unul dintre cei mai buni chitarişti din România. El a activat în trupele Taxi (membru fondator), Schimbul 3, Metrock, Raza şi Act. A fost implicat în numeroase proiecte muzicale inedite: a interpretat "Simfonia 40" de Wolfgang Amadeus Mozart, împreună cu Orchestra Simfonică a Teatrului Muzical "Nae Leonard" din Brăila, a susţinut un workshop pentru Jackson's Guitars şi a fost unul dintre cei patru chitarişti selectaţi pentru evenimentul Guitaromania, care a avut loc într-un club bucureştean, în 2011.

Chitaristul George Pătrănoiu suferă de câţiva ani de cancer amigdalian. După două operaţii a urmat o perioadă în care părea că boala intră în remisie, însă aceasta a revenit în diferite forme, la ora actuală având multiple metastaze. Săptămâna trecută, a suferit o altă intervenţie chirurgicală, aflându-se încă sub observaţia medicilor. El urmează un tratament de durată, fără un pronostic medical clar, au transmis reprezentanţi ai Gala PR pentru MEDIAFAX.

Evenimentul din 6 decembrie este organizat de Fundaţia Întotdeauna un pas înainte şi Asociaţia Amici della Musica.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici