Trupul neînsufleţit al lui Michael Jackson a fost trimis familiei artistului - VIDEO

Trupul neînsufleţit al lui Michael Jackson, care a murit în noaptea de joi spre vineri, a fost trimis vineri seară familiei cântăreţului american, după efectuarea autopsiei starului pop, a declarat un purtător de cuvânt al institutului medico-legal din Los Angeles, Ed Winter.

119 afișări
Imaginea articolului Trupul neînsufleţit al lui Michael Jackson a fost trimis familiei artistului - VIDEO

Trupul neînsufleţit al lui Michael Jackson a fost trimis familiei artistului (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Familia a recuperat corpul artistului în jurul orei locale 12.00 (ora 4.00 GMT), evitând fotografii aflaţi în faţa institutului medico-legal din Los Angeles, a precizat Ed Winter.

Destinaţia trupului starului nu a fost precizată. De asemenea, nu există informaţii despre înmormântarea lui Michael Jackson.

Trupul lui Michael Jackson a fost ţinut încuiat la morga din Los Angeles, astfel încât să nu poată fi fotografiat, relatează Reuters, citând o sursă a FOX News. De asemenea, morga a fost supravegheată de Poliţia din Los Angeles.

Medicii legişti au exclus ipoteza unei crime în cazul morţii lui Michael Jackson. Moartea cântăreţului Michael Jackson nu a fost provocată de o crimă, a declarat, vineri, un purtător de cuvânt al institutului medico-legal din Los Angeles, după efectuarea autopsiei starului pop, ale cărei rezultate vor fi anunţate "în patru - şase săptămâni", relatează AFP.

Rezultatele vor fi date publicităţii numai după efectuarea unor teste toxicologice, a precizat Craig Harvey. El a afirmat că medicii care au examinat trupul neînsufleţit al lui Jackson nu au depistat nici traumatisme, nici indicii ale unui act criminal.

Michael Jackson a murit în noaptea de joi spre vineri, la vârsta de 50 de ani, după ce a suferit un stop cardiac, lăsând în urmă o carieră fabuloasă, marcată, însă, şi de scandaluri şi dezvăluiri despre stilul său de viaţă excentric.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici