Tu ştii ce este femeia?

E mama, iubita, amanta sau toate la un loc? E capabilă să omoare la fel de bine pe cât ştie să iubească? E inventatoare, sportivă sau conduce lumea? Dacă vrei să afli ce este femeia, Apropo.ro te invită la un maraton dedicat ei, de astăzi şi până pe 28 martie.

150 afișări
Imaginea articolului Tu ştii ce este femeia?

Tu ştii ce este femeia? (Imagine: Shutterstock/Publimedia)

Ce este femeia? Pentru unii bărbaţi, femeia este doar un obiect sexual, o fiinţă a cărei menire este doar satisfacerea partenerului masculin. Pentru alţi bărbati, femeia este mamă, icoană sfântă impregnată în sânge, suflet şi minte. Pentru mulţi, femeia este un mister aparte, care te ridică (uneori te şi coboară), este înger şi demon, iubită sau amantă, face gogoşi delicioase sau boacăne iremediabile. E asistentă medicală sau şofer de curse, e blondă sau brunetă, e ardeleancă sau dobrogeancă, e sarea şi piperul.

Ei bine, femeia este mai mult decât atât, iar pentru a demonstra acest lucru, Apropo.ro lansează un maraton dedicat femeii, maraton care va putea fi urmărit până pe 28 martie, în secţiunea Apropouri. Primul subiect - "Ce este femeia" este o introducere în subiectul abordat în următoarea perioadă şi, pe lângă o incursiune în varietatea de definiţii mai mult sau mai puţin amabile, va propune şi un concurs atractiv, ale cărui premii vor face orice user să participe. Tu ce mai aştepţi, vrei să ştii "Ce este femeia"?

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici