Tudor Chirilă a cântat desculţ, la Bistriţa, lăudând fetele frumoase şi ţuica

Solistul trupei Vama, Tudor Chirilă, a cântat desculţ, duminică, la Zilele Bistriţei, în faţa câtorva mii de spectatori care au venit să îl asculte, acesta lăudând, în timpul concertului, fetele din oraş şi ţuica.

252 afișări
Imaginea articolului Tudor Chirilă a cântat desculţ, la Bistriţa, lăudând fetele frumoase şi ţuica

Tudor Chirilă a cântat desculţ, la Bistriţa, lăudând fetele frumoase şi ţuica (Imagine: Adi Piclisan/MediafaxFoto)

Tudor Chirilă şi Vama au cântat în ultima seară a manifestării refrene vechi pe care bistriţenii le-au mai auzit şi în urmă cu zece ani când Chirilă a concertat la sărbătoarea oraşului, însă cu trupa "Vama Veche".

În faţa publicului, Chirilă a apărut desculţ, a cântat şi a dansat împreună cu fanii, iar într-o pauză dintre melodii le-a mărturisit bistriţenilor că nici după zece ani nu a uitat gustul ţuicii de Bistriţa şi faptul că a văzut, în oraş, multe fete frumoase.

"Pălinca de Bistriţa nu o poţi uita cu una cu două. Constat însă şi după zece ani că fetele sunt la fel de frumoase", a spus Tudor Chirilă de pe scena din centrul oraşului Bistriţa.

Zilele Bistriţei au adunat mii de oameni la manifestările care s-au întins pe durata a trei zile, de vineri până duminică, deşi mulţi au spus că sunt nemulţumiţi de faptul că tarabele comercianţilor nu au mai fost amplasate în centrul oraşului, ci în afara lui, la peste cinci kilometri, în fostul obor de vite de la Viişoara, modernizat şi denumit Heidenfeld (Câmpul Păgânilor - n.r).

În cele două seri în care s-au ţinut concerte pe scena din centrul Bistriţei au cântat, printre alţii, Gina Pop Band, El Negro, Cassa Loco şi Vama.

Bugetul manifestărilor a fost de 140.000 de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici