Tudor Chirilă: „Dacă toţi ţiganii ar fura, Tour Eiffel ar dispărea“ - VIDEO

Trupa Vama lansează joi un videoclip cum n-a văzut Parisul. «Sarkozy versus Gypsy» e un single ironic despre "tenisul ţigănesc", un joc în care fiecare stat încearcă să-i plaseze pe rromi în terenul vecinului.

46 afișări
Imaginea articolului Tudor Chirilă: „Dacă toţi ţiganii ar fura, Tour Eiffel ar dispărea“ - VIDEO

Tudor Chirilă: „Dacă toţi ţiganii ar fura, Tour Eiffel ar dispărea“(Imagine: Mihaela Cojocariu/Mediafax Foto)

"Hey, hey, Sarkozy, why don't you like the gypsy" îl întreabă membrii trupei Vama pe preşedintele Franţei, în single-ul creat în urma reportajelor despre aşa zisele "repatrieri voluntare" ale rromilor. "Ideea acestui cântec s-a născut acum trei săptămâni în parcarea de la Sala Palatului. I-am spus lui Gelu (clăparul Vama) «Băi, ce ar fi să facem un cântec despre Sarkozy şi cum se bate el cu ţiganii»", povesteşte Tudor Chirilă, solistul trupei Vama.

Astăzi şi cântecul, un gypsy punk, şi videoclipul sunt gata. Înainte de a compune piesa, Tudor Chirilă s-a documentat zdravăn şi, ca să nu nedreptăţească pe nimeni, a inclus în ea şi poziţia francezilor în ceea ce priveşte problema rromilor.

Citeşte mai multe despre noul videoclip al trupei Vama pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici