Tudor Gheorghe prezintă spectacolul "La margine de imperii", la Sala Palatului

Cântăreţul Tudor Gheorghe va prezenta, pe 11 aprilie, la Sala Palatului din Bucureşti, spectacolul "La margine de imperii", au declarat pentru MEDIAFAX organizatorii evenimentului.

15 afișări
Imaginea articolului Tudor Gheorghe prezintă spectacolul "La margine de imperii", la Sala Palatului

Tudor Gheorghe prezintă spectacolul "La margine de imperii", la Sala Palatului

După cele 48 de reprezentaţii ale spectacolului "Parfumele nebunelor dorinţi", susţinute cu casa inchisă în întreaga ţară, Tudor Gheorghe revine, în această primăvară, cu un nou spectacol, intitulat "La margine de imperii".

Premiera acestuia va avea loc pe 11 aprilie, la Sala Palatului din Bucureşti, la ora 19.00, spectacolul anunţându-se a fi unul inedit, susţin organizatorii. Muzica din concert este mai puţin cunoscută, fiind culeasă şi prelucrată dintr-o carte apărută doar în limba germană, în 1938, Tudor Gheorghe dorindu-şi "să completeze zestrea românească cu texte total necunoscute".

Biletele pentru concert au fost puse în vânzare la Sala Palatului, Unirea Shopping Center, Carrefour Feeria şi Carrefour Orhideea, sau pot fi comandate online pe www.vreaubilet.ro, www.blt.ro sau www.bilete.ro. Acestea costă 40, 60, 80, 100 sau 120 de lei, în funcţie de locul ocupat în sală.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici