Tudor Gheorghe revine la Sala Palatului, pe 23 decembrie

Tudor Gheorghe revine la Sala Palatului pe 23 decembrie, când va relua, la cererea publicului, spectacolul "Parfumul nebunelor dorinţi", care prezintă piese din Bucureştiul interbelic.

1 afișare
Imaginea articolului Tudor Gheorghe revine la Sala Palatului, pe 23 decembrie

Tudor Gheorghe revine la Sala Palatului, pe 23 decembrie

Tudor Gheorghe a mai susţinut acest spectacol la Bucureşti, cu sala arhiplină, pe 16 noiembrie şi 9 decembrie.

Potrivit organizatorilor evenimentului, biletele pentru concert au preţurile de 50, 60, 80 şi 100 de lei, în funcţie de locul ocupat în sală. Acestea se găsesc la Magazinul Unirea Shopping Center, la casa de bilete a Sălii Palatului, precum şi online, pe site-ul www.vreaubilet.ro.

Astfel, el va prezenta melodii din repertoriul lui Vasilache, Fernic, Andreescu, Vasilescu, Dendrino şi alţi trubaduri ai anilor '30.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici