Tupeul fără limite al unei mirese. Reacţiile internauţilor după ce femeia le-a cerut prietenilor să-i sponsorizeze nunta de vis

O mireasă din Statele Unite a dat dovadă de un tupeu fără margini, femeia cerându-le prietenilor să-i sponsorizeze nunta visurilor, relatează Daily Mirror.

3967 afișări
Imaginea articolului Tupeul fără limite al unei mirese. Reacţiile internauţilor după ce femeia le-a cerut prietenilor să-i sponsorizeze nunta de vis

Sursa FOTO: Profimedia Images

O femeie din USA a cerut prietenilor ei să-i sponsorizeze integral nunta de vis cu suma de 27.000 de Lire, relatează Daily Mirror.

Viitoarea mireasă îşi dorea ca nunta visurilor ei să aibă loc la Disneyland, însă nu avea fondurile necesare pentru a-şi permite o astfel de locaţie ideală.

Femeia a dat un anunţ pe reţelele de socializare în care invoca o serie de motive personale pentru care i-ar fi imposibil să economisească suma necesară. Printre acestea se număra faptul că este mama a şapte copii, dar şi că soţul ei suferise un infarct.

Viitoarea mireasă a contactat Disneyland cu solicitarea de a organiza nunta gratis în locaţia ei preferată, însă din păcate nu a primit răspuns din partea companiei. 

Reacţiile utilizatorilor au fost foarte critice şi au acuzat-o pe mireasă că a inventat povestea pentru a obţine bani din partea celor naivi, dar şi pentru lipsa de responsabilitate.

Iniţiativa femeii nu a dat roade, deoarece nu a strâns nicio donaţie pentru nunta ei de vis. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici