Tur "Totul despre sex", pentru suma de 24.000 de dolari

O companie de turism din New York oferă fanilor seriei "Totul despre sex" ocazia să trăiască viaţa personajelor lor preferate, punându-le la dispoziţie un tur care cuprinde vizite în magazine luxoase, centre de SPA şi cluburi de noapte care apar în celebra producţie.

Urmărește
69 afișări
Imaginea articolului Tur "Totul despre sex", pentru suma de 24.000 de dolari

Tur "Totul despre sex", pentru suma de 24.000 de dolari

Joanne Konstantinakos, fondatoarea companiei de turism Destination On Location, spune că s-a gândit la acest tur pentru că "Totul despre sex" este un fenomen global.

Totul despre sex» este o oportunitate perfectă, pentru că este un fenomen global şi nu trebuie să fii newyorkez pentru a-l urma", a spus aceasta.

Prima clientă a agenţiei a fost o femeie din Singapore, unde serialul TV a fost interzis.

Turul de patru zile include escale la magazinele universale, precum Saks Inc şi Barneys New York, şi de îmbrăcăminte, precum cel al Patriciei Field, designerul şi stilistul care s-a ocupat de ţinutele celor patru personaje principale ale serialului TV.

Amatorii pot lua masa în restaurante celebre, precum Balthazar şi Pastis, şi să meargă în cluburi precum Bungalow 8.

Turiştii pot să petreacă o după amiaza de sâmbătă aşa cum ar face-o personajul lor preferat. De exemplu, fanii lui Charlotte pot merge la o galerie de artă sau la magazinul de bijuterii Tiffany & Co, în timp ce fanii Samanthei ar putea face cumpărături pe Madison Avenue sau să viziteze un sex shop.

Tururile sunt programate începând de pe 29 mai şi primele vor include şi premiera din America de Nord a lungmetrajului inspirat din celebrul serial, pe 30 mai. Compania organizează tururi până pe 16 noiembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici