Turiştii au găsit Castelul Corvinilor bântuit de domniţe-stafii şi cavaleri-zombi, de Halloween

Domniţe-stafii şi cavaleri-zombi, Contele Dracula şi alte creaturi înspăimântătoare i-au sperit, miercuri, pe turiştii care au vizitat, de Halloween, Castelul Corvinilor din Hunedoara.

583 afișări
Imaginea articolului Turiştii au găsit Castelul Corvinilor bântuit de domniţe-stafii şi cavaleri-zombi, de Halloween

Hunedoara: Turişti speriaţi de domniţe-stafii şi cavaleri-zombi de Halloween, la Castelul Corvinilor

Domniţe-stafii, cavaleri-zombi, Contele Dracula şi alte creaturi înfricoşătoare au "bântuit", miercuri, Castelul Corvinilor din Hunedoara şi au speriat turiştii care au vizitat monumentul, aflat pe locul al doilea în topul celor mai înspăimântătoare clădiri din lume realizat de Lonely Planet în anul 2010.

Cei mai încântaţi au fost turiştii străini, care, după ce au fost speriaţi de tineri costumaţi şi machiaţi ca zombi şi stafii, s-au fotografiat cu aceştia.

Voluntarii Asocieţiei non-profit "Castelul din Carpaţi" au transformat curtea interioară a Castelului Corvinilor într-un cimitir, care după lăsarea întunericului va fi luminat cu dovleci folosiţi drept felinare.

Două turiste din Venezuela, aflate pentru prima dată la un castel, au fost încântate de spectacol.

"Am văzut un spectacol înfricoşător, mai ales că astăzi (miercuri - n.r.) e Halloween. Sunt prima oară la un castel şi sunt încântată, mai ales că e amenajat pentru această sărbătoare. În Venezuela am văzut castelul în fotografii, pe net, însă e impresionant să-l vedem pe viu. E interesant şi emoţionant", a spus una dintre turiste.

Emoţii mari au avut şi membrii unui grup de turişti din Ungaria, care s-au speriat de arătările din castel.

"M-am speriat de două ori. Prima oară când i-am văzut costumaţi şi machiaţi şi apoi după ce s-au prefăcut că vor să ne sugă sângele", a spus o turistă din Ungaria.

"Acest eveniment se află la prima ediţie şi a fost în mare parte organizat şi pregătit de cei mai tineri membri ai asociaţiei noastre, care au vârste cuprinse între 14 şi 18 ani. Ei au surse inepuizabile de imaginaţie şi energie, ocupându-se de decoruri, costume şi machiaj", a declarat Cristian Stan, preşedinte al Asociaţiei "Castelul din Carpaţi".

În noaptea de miercuri spre joi, la Castelul Corvinilor va avea loc o petrecere privată, la care vor participa câteva sute de americani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici