Turneul Aerosmith a debutat marţi în Venezuela - VIDEO

Turneul trupei Aerosmith, "Cocked, Locked, Ready to Rock", cu care formaţia ajunge şi la Bucureşti, pe 18 iunie, a debutat marţi la Caracas, în Venezuela, informează organizatorii show-ului din Capitală, Events.

19 afișări
Imaginea articolului Turneul Aerosmith a debutat marţi în Venezuela - VIDEO

Turneul Aerosmith a debutat marţi în Venezuela - VIDEO (Imagine din arhiva Mediafax Foto/AFP)

În capitala Venezuelei, zeci de mii de oameni au cântat alături de Steven Tyler refrenele celor mai îndrăgite piese cu care Aerosmith au ţinut prima poziţie a topurilor ani la rând.

Membrii trupei Aerosmith au zguduit imensa scenă de 240 de metri pătraţi, amplasată pe stadionul La Rinconada din Caracas. La ora 21.00, un uriaş banner cu simbolul înaripat al Aerosmith a acoperit scena, timp de două minute. După aceasta, Steven Tyler, Joe Perry, Brad Whitford, Tom Hamilton şi Joey Kramer au dat drumul unui mega-show electrizant cu "Back In The Saddle".

Au urmat hituri cunoscute, precum "Love In An Elevator", "Falling In Love (Is So Hardon The Knees)", "Dream On", "Living on the Edge", "Pink", "Crazy", "Cryin'", "Rag Doll", "I Don't Want to Miss A Thing", "Sweet Emotion" şi "Baby Please Do Not Go". Piesa "Walk this Way" a închis apoteotic spectacolul impresionant de peste două ore.

Trupa Aerosmith concertează la Bucureşti pe 18 iunie. În deschiderea show-ului Aerosmith va concerta trupa Reamonn.

Biletele pentru concertul pe care trupa rock americană Aerosmith urmează să îl susţină la Bucureşti, la Romexpo, sunt disponibile la mai multe categorii de preţuri - 140 lei (Gazon B), 190 lei (Gazon A), 330 lei (Golden Ring) şi 590 lei (tribună) - şi pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, librăriile Cărtureşti, Humanitas) şi online, de pe www.eventim.ro.

Trupa rock Aerosmith a fost fondată în 1970, în New Hampshire. Muzica formaţiei include elemente de pop, heavy metal, glam, R&B şi a inspirat numeroşi alţi artişti rock. Aerosmith este trupa americană de hard rock cu cele mai mari vânzări - 150 de milioane de albume la nivel mondial.

Trupa a fost recompensată cu patru premii Grammy, zece MTV Video Music Awards şi a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame în 2001, în timp ce, în 2005, s-a clasat pe poziţia 57 în topul 100 al celor mai mari artişti ai tuturor timpurilor realizat de revista Rolling Stone. Printre cele mai cunoscute piese de succes ale grupului american se numără "Walk This Way", "Cryin'", "Janie's Got A Gun", "Dude (Looks Like A Lady)", "Dream On" şi "I Don't Wanna Miss A Thing".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici